| Akesh a întrebat:

Am luat un 6, 25 la un test la mate. Sunt foarte dezamagita de mine si mama o sa fie exact la fel. Cum fac sa ii spun intr-un mod in care sa nu ma certe (prea rau)?

6 răspunsuri:
| zNCrys a răspuns:

Poti sa astepti o nota noua si le spui pe amundoua odata sperand ca a 2 o sa fie mai mare.
PS. 6.25 nu este nota mica...1 in teza la matematica este nota micahappy
Bafta!

| hummer24 a răspuns:

Nu conteaza, sa nu fi ingrijorata deloc, cea mai importanta e facultatea, acum testele astea sunt asa in pluswinking Sa te gandesti bine la ce vrei sa urmezi pe viitor asta conteaza iti zic eu

| TheBloodyRoses a răspuns:

Pai daca tu esti un copil bun si chiar iti dai silinta sa inveti,mama ta si-ar da seama ca ai avut un moment de neatentie si te-ar ierta(poate, eu nu stiu cum te desurci tu la scoala) si in plus nu e oricine bun la mate.eu am avut media generala 9, 89 si mai luam din cand in cand o nota mica pe la mate :-D. Deci spune-i-o direct si gata.

| crystyn3lmp3 a răspuns:

Daca as lua eu un 6 la mate as sarbatoriwinking

| alex951 a răspuns:

Mai bine ii spui in fata direct (asa am facut si eu) si ii explici ca nu are nota nu se pune in catalog si ii mai spui ca de acum incolo o sa inveti mai bine

| AnGeL13w a răspuns:

Pai mai întâi trebuie sa începi cu o veste ultra teribila! (chiar dacă nu e adevărată)
exemplu:
Tu : Mama...trebuie sa-ţi spun ceva...
Mama : (nepăsătoare) Mda? Ce?
Tu : (inhalezi adânc ) Sunt însarcinată!(minciuna)
Mamasade în stare de soc şi nu mai poate spune nimic decât sa se holbeze la tine)
Tu sadcu o figura foarte serioasa )Ştii...seara aceea când m-am întors acasă mai târziu,spunându-ţi ca am fost în oraş cu prietenele şi am rămas mai mult deoarece era coada la magazinul de haine, deoarece era o super reducere la blugi?(faci o mica pauza )Ei bine te-am minţit! Am fost la prietenul meu acasă, ne-am cam îmbătat...şi acum sunt însarcinată!
Mama : (cu faţa roşie şi lacrimi în ochi ) Tu vorbeşti serios?
Tu sadpufnindu-te rasul ) Ei, nu! Te-am păcalit! Doar am luat un 6 la mate! După cu vezi se putea şi mai rău de atât!

Crede-ma dacă nu o sa te omoare pana atunci, cel putin o sa o mai domolească, şi în cel mai fericit caz, chiar o sa o amuze povestea asta şi n-o sa- mai pese de nota!