Anul acesta sunt trei sesiuni de bacalaureat. Una a fost și acum urmează înscrierea pentru sesiunea specială. Poți întreba la secretariat daca poți să te înscrii acum sau doar la cea din august. Suna sau trimite mail și vei afla răspunsul
Nu știu pe cine să întreb. Am întrebat deja pe directorul școlii dar nici el nu știe. Profesorii nici eu nu știu sigur.
Suna la inspectoratul județean și întreabă
Mulțumesc pentru sfat Daniela, a fost o idee bună. am trimis un mail la ISG în care am pus întrebarea de mai sus, iar ca răspuns au zis că se va susține a treia proba așa cum este și normal.
Sesiunea speciala( pentru cei care nu au putut participa la sesiunea de vara din cauza Covid, nu este valabilă pentru cei care au putut da sesiunea nomală de vara ).
Bac.ul, normal (fara pandemia de covid) se dă în două sesiuni : de vara și de toamnă.
Am vazut la stiri, la protv, ca, doar cei care au fost în izolare, au avut trmperatură, etc., și nu au putut susține sesiunea de vara,, vor da sesiunea speciala, pentru cei care nu au avut probleme din cauza Covid, au picat, ori nu s.au prezentat la sesiunea normală, sesiunea specială nu este valabilă