| Madsss a întrebat:

Am media 9, 79 si sunt din Bucuresti. Credeti ca ar merita sa incerc sa intru la Sf. Sava? Nu sunt sigura ca voi avea medie, deoarece vor creste probabil foarte mult, cea mai mica de anul trecut fiind 9, 65. Ce parere aveti despre acest liceu? Dar despre Vianu, Sincai sau Cosbuc?

5 răspunsuri:
| xBlackPearlX a răspuns:

Eu cred ca intri. Si la Spiru, am auzit ca s-au mutat multi, fiindca sunt profesorii prea exigenti.

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Colegiul National Iulia Hasdeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca intri ...Intr-adevar,daca ai intri ai fi pe la limita.Banuiesc ca mediile vor creste ceva anul acesta avand in vedere subiectele usoare. Si eu as vrea in Sava, Sincai, Cosbuc sau Spiru, am auzit ca sunt foarte bune. Despre Vianu stiu ca se face foartee multa informatica I don't want to see

| MsBeatrice a răspuns:

Buna..nustiu dupa parerea mea.te felicit ca ai aceasta medie mare.dar sincer daca vrei sa tocesti sa numai ai viata de liceean du-te la sava, incearca dar dupa parerea mea Vianu cred ca e cam la acelasi nivel ca sava, Sincai da poti sa incerci e un liceu bun si la Cosbuc intrii numai daca ai luat examenul de bilingv. Sper ca nu te superi, ti'am spus opinia mea..Baftaaa