anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Astazi,la ora de desen,domnul profesor ne-a lasat sa ne inspiram de pe telefoane pentru un desen,dar nu stiu ce mi.a venit in minte in cat ca i-am facut o poza si am pus-o pe Snapchat. Urmatoarea ora, un elev din alta clasa i-a aratat profesorului poza, iar el a venit la mine si m-a intrebat niste detalii.Mi-a spus ca imi v-a scadea nota la purtare cu 4 puncte, si a vorbit si cu doamna diriginta.Eu mereu am facut impresie buna la profesori, si chiar cel mai bine ma intelegeam cu domnul de desen.Ce as putea sa fac? Maine sigur o sa vorbesc cu el deoarece azi m-a cautat si nu m-a gasit, si as vrea sa stiu ce i-as putea spune pentru a ma ierta! Nu este cam mult 4 puncte? Ma lasa la purtare? Va rog ajutati-ma! Vreau sa fiu cat mai convigatoare in fata lui.Multumesc! Asta inseamna nota 6 la purtare, si nu vreau sa imi dezamagesc nici parintii.

1 răspuns:
| ViruS123 a răspuns:

Pana la urma este doar un desen nevinovat. Daca acel profesor a facut asa cum ai povestit inseamna ca este nebun. De ce sa scazi 4 puncte la purtare daca faci un desen si il pui pe snapchat?
Cel mai bun lucru ar fi sa le zici la ai tai si sa rezolvati problema.
Dac iti zic eu, acel profesor nu este normal.