Daca de obicei faci impresie buna la profesori, cred ca anturajul (ceilalti colegi) te-a determinat sa ii faci poza. Adica mai nou e la moda sa faci poza la profesori si sa ii prinzi nu stiu cum. Sunt si astea experiente de liceu, dar nu le puneti pe internet.
Spune-i ca iti pare rau si ca ai fost influentat de copiii din generatia ta si ca vei incerca sa fii respectuos cu profesorii in continuare.
Nu cred ca iti va fi scazuta nota la purtare cu 4 puncte, poate cu 1 punct.
Vorbeste cu profesorul, spune-i ca esti constient ca ai gresit, cere-ti scuze si ca nu vei mai gresi in nici un fel.
Cu alte cuvinte, ti-ai batut joc de profesor. Urat din partea ta. Sa iti scada 4 puncte la purtare mi se pare foarte mult, insa nota 8 ai merita-o din plin. Ai gresit, trebuie sa suporti consecintele acum. Ar fi o idee buna sa iti ceri scuze profesorului. Nu trebuie sa te milogesti. Fii demna si accepta-ti pedeapsa. Cere-ti scuze doar pentru ca, pe viitor, sa ai o relatie buna cu profesorul tau de desen. La purtare, cu 4 puncte scazute pe un semestru, nu are cum sa te lase repetenta (banuiesc ca la asta te refereai).