Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/rezolve problemele la mate.ATe descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/ATe descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/ATe descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/ATe descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/ATe descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR/Afffffhhhhhh
Te descurci. nu mai pune pe altii sa iti rezolve problemele la mate. sunt ale tale REVOLVATI-LE SINGUR
Nu stiu cum sa le fac, in carte nu scrie, nici pe net nu zice, vreau sa imi explicati, puteti sa imi dati alte exemple, ca dupa aia le fac singut