| alecssandra a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent. presimt ca voi pica bacul [ori pic la psihologie fiindcca am ales in defavoarea geografiei si a picat cam ce nu ma ateptam desi imi invatasem] ori nu-mi iese media 6 fiindca la romana am fost socata vizavi de eminescu si am dat chix la cateva exercitii la partea 1 din neatentie, emotii stres. La istorie la fel de vina au fost stresul si emotiile...pur si simplu am uitat unele date, evenimente. Sunt depresiva.va rog, am incercat sa ma sinucid cu gandul ratarii bacului.nu vreau sa-l dau in toamna,imi ratez vacanta,tot, o sa ma simt o ratata plus ca saptaman viitoare ar trebui sa ma inscriu la facultatea dorita si in a doua sesiune numai prind loc la stat unde vreau. vaa rog, sunt daramate psihic.nu e genul meu sa fiu asa,am nevoie de ajutor,ce sa fac? cand ma gandesc la ziua de maine mi se urca in gat un nod. nu-mi pot imagina momentul cand ma voi duce acolo sa vad daca am luat sau nu si gandul ca am sanse mari sa vad respins ma darama, cred ca am sa lesin, am sa fac urat pe acolo. va rog.ajutati-ma.am aproximativ o luna de cand dorm doar 2-3 ore pe noapte de la stres, incep sa derilez psihic.

Răspuns Câştigător
| Helăăăăăuu a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci griji. Gandeste-te ca exista multi care se afla in starea ta. De cei 5% care au picat anul trecut de zici. Oricum eu presimt ca treci. Daca da, imi dai fundita. Nu vreau sa par egoista, dar nu ai de ce sa iti faci griji. Daca pici, il repeti. Si ce daca. Finuta mamei la dat de doua ori si l-a picat si nu ii pasa. Nu voia la facultate, cred. Dar nu nu ai motive de stres!

10 răspunsuri:
| AleandraIleana98 a răspuns:

Hei am citit tot si te inteleg perfect.Stiu cum e sa treci prin un examen si crede-ma ca tot asa am patit si eu, dar parintii mi-au fost de mare ajutor.Crede-ma ca nu ai de ce sa te stresezi fiindca iti corecteaza doi profesori si nu se iau chiar dupa baremul ala.Nu iti face ganduri negre fiindca si eu la romana am crezut ca iau 7 adica am gresit mult si am ramas masca cand am vazut 9.05.Asteapta pana maine si nu te mai gandi la nimic, fa o plimbare cand se mai racaoreste, o baia calda, manaca o inghetata, vezi un film, fa orice iti place.Stiu ca e greu dar un pentru un examen nu trebuie sa te sinucizi, viata merge inainte orice ar fi si nu mai fi pesimista fiindca bacul sigur il treci.Stai calma si succes maine.

| alecssandra explică:

Va multumesc pentru sustinere, intru maine sa va spun....am sufletul ravasit, sunt o persoana care uraste asteptarea si o asteptare ca asta framanta rau... va doresc numai bine!

| alecssandra explică:

Si inca ceva, sunt placut impresionata ca inca mai exista oameni intelegatori. Mi-am deschis sufletul si nu am fost judecata sau nu s-a facut misto sau chestii de gen, va multumesc mult, apreciez.

| alecssandra explică:

L-am luaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! 7.50 romana 8 fix istorie 7.30 psihologie... nu-mi vine sa cred! Sunt foarte ferriicita. media totala la bac a fost 7.60... ppf..imi lipseste increderea in mine grav! Voi ce ati facut?

| Helăăăăăuu a răspuns (pentru alecssandra):

O vecina l-a trecut cu media 6.8. cateva colege de-ale ei au note peste 9 happy

| BlackheartQueen a răspuns (pentru alecssandra):

BRAVO,felicitari! Ma bucur pentru tine. Si eu l-am luat! Cu 8, 10. Am luat 8.40 la romana, 7.30 la mate si 8.60 la bio. De ieri de cand am aflat, ma simt ca si cum un val de fericire maxima s-a spart pe tarmul vietii mele laughing Si mie imi lipseste increderea in mine, dar mai bine sa ma gandesc la orice posibilitate decat sa fiu sigura ca il iau apoi sa ma insel. Muta bafta in continuare! Sper sa inru si eu la facultatea dorita apoi vacantaaaaa in sfarsit. Distractie placuta vara asta!

| alecssandra explică:

Super-vesti~! Desi is fericita, deceptiile in dragoste imi umbreste fericirea dar trece...laughing ma bucur mult pentru voi>big grin

| BlackheartQueen a răspuns:

Te inteleg perfect. Si eu ma gandesc ca as putea sa pic la biologie sau sa nu-mi iasa media 6. sad si daca pic s-a dus vara mea,nu mai intru la facultatea dorita,ca sa nu mai vorbim de locurile de la stat. Chiar ma gandeam ca daca nu iau bacul,nu mai vin acasa pentru ca simt ca toata munca mea s-a dus in cateva clipe. sad Dar nu o sa fac asta... simt ca ii dezamagesc pe cei apropiati. Nu stiu ce sa iti spun,dar un lucru stiu sigur: nu trebuie sa ai ganduri de sinucidere. Asta e doar o etapa din viata ta, o etapa grea. Probabil vei mai intalni situatii in care durerea din suflet va fi prea mare si te va impinge catre fapte nebunesti.
Eu zic sa stai linistita, daca Doamne fereste pici la ceva, faci contestatie. Prietenii, familia sunt alaturi de tine. Bineinteles ca parintii tai nu vor fi tocmai incantati de situatia asta dar daca ei te sprijina iti va fi mut mai bine. Si eu am emotii foarte mari pentru maine. Soarta mea sta scrisa pe o simpla foaie A4, chiar in dreptul numelui meu. Notele sunt deja stabilite, acum nu mai avem ce face. Dar o sa vezi ca totul o sa fie bine in final. happy Bafta multa, incearca sa iesi putin pe afara si sa te calmezi, sa mai uiti de toata agitatia asta. Sa-mi zici cum a fost maine. happy

| alecssandra explică (pentru BlackheartQueen):

Asa si eu...depun contestatie daca e sa fie...doar asa,de noroc. maine mama vrea sa ma tina la gratar pana seara sa ma faca sa uit si abia dupa gratar sa ne uitam si ea e asa,ce o fi o fi,ma sustine foaarte mult,dar eu is incapatanata,imi pleseneste capul,nu-mi vine sa cred ca am dat bacul si ca imi fac probleme ca nu-l voi lua. eram increzatoare.oof,sa-mi zici si tu cum a fost maine,eu iti doresc din toata inima mea sa iei nota mare,sa ne ajute Dumnezeu. Ma simt o idee mai bine ca am citit sfaturi,ca ma intelegeti, va multumesc! Dar, va dati seama ca tot o sa am regrete daca pic. Va tin la curent, sa ne auzim cu bine, nu am fost in veci asa de instabila psihic! Va doresc bafta tuturor!

| BlackheartQueen a răspuns (pentru alecssandra):

Doamne ajuta. Mai sunt cateva ore si aflam rezultatele. M-am uitat pe net si nu au aparut inca I don't want to see
O sa ma duc si eu pe la 12 la liceu sa vad. Vorbim dupa. big hug