Emotiile sunt atribute omenesti pe care orice fiinta le poseda. Temeinic este sa nu exacerbezi in aceasta privinta, s-ar putea sa fie distructive! Odata cu ce incepi sa rezolvi exercitiile o sa-ti treaca emotiile, o sa domneasca concentrarea pe subiect. Oricum, multa bafta. Te asteptam cu un rezultat pe masura cunostintelor tale.
Lasa ca totul o sa treaca repede! Trebuie sa fi sigura pe tine si daca ai invatat si daca stii nu are de ce sa iti fie frica. Pune mana pe carte si invata totul si atunci 100% o sa te descurci :*
Lasa ca trecee :*
Succes >
Draga mea,
In momentul cand vei primi examenul iti vei reaminti tot.In momentul in care te asezi iti zicii: nu stiu nimic nimic nimic. Este normal.Trebuie sa fi optimista si sa inveti ft mult.Sa fi sigura pe tine si sa zambesti.Se poate si mai rau . SOra mea din cauza emotilor a lesinat in sala de examen.Si a continuat testul si a luat 9. 99 /Vezi ca se poate? Eu iti doresc succes si o sa iti tin pumni
Sunt sigura ca asta este un sentiment care-l avem totisi eu am maine examenul, dar incerc sa nu ma mai stresez atatca si anul trecut noaptea asta nu voi putea dormieu zic sa...fii optimista, maine cand intrii in sala de examen ia-ti o stricla cu apa la tine si inainte mananca putina ciocolata sau o bombonicate ajuta mult
Iti urez succes si celorlalti colegi care dau examenul si sunt sigura ca vom trece cu totii:X
Daca esti ptegatita nu ai de ce sa-ti faci probleme:X
Numai bine