Ai vrea ceva mai sirpopos? Mai sentimental? Ce tot zic pe aici tie diriga. Ai putea sa-i scrii ceva de genul :,, Veselul clopotel care mai mereu ne salva, astazi pentru ultima oara va mai canta, El canta trist si posomorat caci azi din scoala vom pleca cu ganduri noi, cu vise multe si marete, cu amintiri dulci si crete, si in fiecare zi ne vom tot gandi la o persoana speciala care mereu va avea un loc de onoare in scena inimi noastre si un reflector din suflet mereu o va lumina. Aceea sunteti dumneavoastra care in fiecare zi, noi fiind copii, ne ajuta, ne sfatuia si mereu alaturi ne era. Va Multumim pentru toate clipele minunate si cu lacrimi in ochi si dureri in suflet ne luam La Revedere pentru ultima oara...,, Ei bine sper ca ti-a placut si daca nu eu am incercat. Vorba aia,, Incercarea moarte n-are,,. Distractie placuta la banchet!
Cateodata nu e nevoie de cuvinte 'pretentioase' pentru a te exprima. MULTUMESC, VA IUBESC si IMI PARE RAU valoarea mai mult.
Incearca ceva cu ideile tale doar tu ii poti scrie ceva deosebit cu cuvintele tale