Si de ce ma rog ar trebui sa-ti dam noi idei?
Tu esti cea care scrie, nu noi.Altfel,daca ti-am da noi idei,ar fi o carte la comun.
Un scriitor scrie mereu despre lucrurile/oamenii care il inconjoara.
A vazut o femeie pe strada imbracata ciudat-povestesti istoria ei bla bla,ai vazut un copil abandonat,cei mai buni prieteni
lucruri de genul
Iar in primul rand,daca vrei sa numesti cartea Dincolo de vis trebuie sa tii cont de niste lucruri:
-sa te gandesti bine ce exprima acest titlu, ce idei iti da.
iei fiecare cuvant in parte
spre exemplu eu imi imaginez ca este vorba de o lume perfecta, societatea de lux.Sau de o femeie ce viseaza lucruri si i se intampla
-ca titlul sa fie in conformitate cu restul textului
este mult mai simplu asa dupa parerea mea,acum poti face cum vrei tu.
O si te rog mult de tot sa nu folosesti nume comune gen Maria,Ion.
Te interesezi si tu,cauti pe net,ca sunt diverse si alegi cei mai potrivit, in functie de personajul creat de tine, pentru ca fiecare nume are o semnificatie.
Mult succes la scris:*
Ai dreptate, nu ar trebui sa va cer idei.Problema e ca eu nu am talent la scris si asta e tema mea la romana, sa fac primul capitol din aceasta carte.
Na,trebuie sa invatam sa facem de toate.
Dar tu,de ce nu ai idei? Ca doar e cartea ta, nu una facuta la comun, cum a spus si @nicoletalavinia14 mai sus.E imposibil sa nu poti sa ai idei, dezvolta din orice iti vine in minte, creeaza ceva.Incearca-nu zic ca e cea mai recomandata varianta,dar merge-sa dezvolti cartea asta dintr-un vis ciudat pe care l-ai avut, sau cauta un asemenea caz pe net, pentru ca mai poti gasi surse de inspiratie si in paranormal/suprareal.Incearca si tu sa iti faci un plan de idei, pe care sa il dezvolti punct cu punct, si vei reusi.O zi frumoasa sa ai!
marya_3636 întreabă:
dianacristina123 întreabă: