Vai, faci o ședință fără să te plătească, ce nasol...Ce tragedie. Eu îți recomand să faci asta din pasiune, nu pentru bani, în primul rând. Nu e în avantajul nimănui să facă doar odată și să nu te plătească că după e clar că nu vei mai face. Nu e ușor să faci pe Facebook sau skype. Eu am lucrat o grămadă de ore fără să fiu plătit deloc și eu zic că am oferit pregătiri de calitate, am scris cursuri explicate cum trebuie fără să cer nimic în schimb în multe situații. Dacă ai minimul de pasiune să ajuți pe cineva nu va conta o pregătire neplătită, plus că nu se va întâmpla prea des că cum am zis nimeni nu are interesul să facă doar odată și gata, că nu prea îi ajută. Mai ales că dacă explici cum trebuie și le place asta nu au niciun motiv să dea înapoi. Poți de asemenea ca la prima ședință să ceri banii înainte(doar la prima) ca să fii sigură că măcar ai scos un profit din toată treaba asta, chiar dacă de 2 ori mai mic.Sau poți cere jumate înainte și jumate după.
Eu zic sa nu te incurci cu meditatii online. Cineva care vrea meditatii cu adevarat nu isi va lua un meditator online. Asa ca probabil vei da de multi tepari, neseriosi.
Dupa meditatie nu poti sa reclami pe nimeni ca nu ti-a platit meditatia, iar inainte de meditatie nu stiu cine da bani. Mai bine nu te incurca cu de astea.
Foarte simplu...o persoana care este interesata de niste cursuri oferite de tine nu o sa incearca sa te pacaleasca. Sunt mai multe metode ca de ex:
-Plata inainte
-Sa iti trimita poza la buletin inainte de a incepe meditatiile
-Daca o sa oferi meditatii online pe skype poti face o captura de ecran la persoana careea ii oferi asa ceva.
Funda daca ti-am fost de folos, mersi!
anonim_4396 întreabă: