| Anonimafarahaz2 a întrebat:

Am nevoie neaparat de un laptop la facultate? (Drept )

Răspuns Câştigător
| LenaNikolaevna a răspuns:

O să cam ai nevoie, da. Eu m-am descurcat și fără, în primul an de studenție, dar din al doilea an s-au înmulțit ca puricii proiectele, prezentările, așa că m-am închinat la laptopul fratelui meu. Iată-mă aici, totuși, o falnică supraviețuitoare și absolventă, hehehe. Esențial este să existe cineva care să îți împrumute laptopul, dacă nu îți poți cumpăra unul acum. Succes la facultate! Sper că ești entuziasmată.

| Ryss a răspuns (pentru LenaNikolaevna):

La ce universitate?

| Anonimafarahaz2 explică (pentru LenaNikolaevna):

Mersi mult. Da, fooooarte entuziasmata laughing)

| LenaNikolaevna a răspuns (pentru Anonimafarahaz2):

Cu mult draaag. Mulțumesc și eu pentru fundiță! Haha, o să devii entuziasmată pe parcurs. Va fi o experiență cu adevărat frumoasă și revelatoare, în cele din urmă.

| LenaNikolaevna a răspuns (pentru Ryss):

Transilvania, din Brașov. Facultatea de Litere. ☺️

Păi ea întreba de facultatea de drept. Acolo nu ai proiecte

Sigur că va avea proiecte. Afară de faptul că la orice profil ar avea, am avut amici la facultatea de Drept și de aceea mi-am permis să răspund. happy Mă trag singură de urechiușe pentru îndrăzneală.

27 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Da,încearcă să îți iei unul, o sa ai nevoie și vei primi și cursuri de la profi pe mail și teme.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Pe ce îți vei face proiectele altfel?

| Anonimafarahaz2 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!

| Ryss a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce proiecte? laughing))

| Ryss a răspuns:

Nu ai neapărat nevoie de un laptop. Bineînțeles, ți-ar fi util, dar utilă poate sa îți fie și o tabletă, în funcție de preferințe. Există persoane care iau notițe și învăță doar din cărți/caiete.

| suntserios a răspuns (pentru Ryss):

Si cum scrii o lucrare pe tableta?

| Ryss a răspuns (pentru suntserios):

La facultatea de drept, de care intreba ea, nu se fac proiecte și lucrări. Poate doar la universitățile unde se dau note foarte ușor, pe proiecte și altele. Dar la drept în general nota e 100% examenul. Deci despre ce proiecte vorbim?

| suntserios a răspuns (pentru Ryss):

Ii garantezi tu 100%, 100% ca in 4 ani de facultate nu va avea nevoie sa scrie niciodata pentru niciunul din seminarii 1 pagina?

Unde se dau note foarte ușor? Te hazardezi. happy Proiectele nu sunt o cale de a te scuti de efort și studiu, ci de a aprofunda cunoștințele și de a pune în practică teoria. Eu am învățat multe în urma proiectelor, atât în echipă, cât și individual.

| Ryss a răspuns (pentru suntserios):

Da. Sunt facultăți/universități unde nu te pune niciun prof să stai sa îi scrii lui pagini pentru notă/puncte și alte cele. Se bazează pe examen și atât

Nu, dar e o cale de a o obține o nota mare mai ușor.

laughing Nu, nu e, dar de pe margine totul e mai ușor.

Nu ți-ai găsit persoana căreia sa ii spui asta. Eu fac Dreptul, draga mea, și nu la o universitate uitată de lume. rolling on the floor

"Draga mea", tu ești cea care a afirmat că nu a făcut niciun proiect în timpul facultății, deci n-ai de unde să știi ce presupune un astfel de proiect, nu? Nu trebuie să studiem la Harvard ca să apelăm la logică. happy Iar aerele de superioritate să le lași acasă ori la facultatea dumitale. Într-adevăr, astea sunt snobisme pe care nu le-am studiat la facultatea mea uitată de lume. ☺️

Eu am zis UNIVERSITATE uitată de lume, referindu-mă la facultăți de drept din cadrul unor universități la care merg cei care nu vor să activeze în domeniul juridic și fac dreptul pentru diverse motive; nu am zis facultate uitată de lume.
Facultatea de Litere dar nu poți să înțelegi o propoziție.
Și nu a fost vorba de niciun aer superior, sincere scuze că te-ai simțit inferioară? Dar eu vorbeam de proiecte la care e mai ușor sa scoți o notă de 7-8 cu care ți se va calcula media, decât la un examen unde înveți și tot nu știi dacă treci.

E o diferență între facultate și universitate. Cred și sper că știi asta.

Să o lăsăm așa, e limpede că ești pusă pe harță și pe jigniri. În lumea mea nu este loc de așa ceva. happy Îți recomand o ieșire în ploaie, desculță, poate îți mai descrețești fruntea și te mai răcorești. Seară bună!

Dacă nu era loc așa ceva în lumea ta, nu aveai impresia că sunt pusă pe chestii de genul. Crede-mă, nu sunt. Eu am spus o realitate care se aplică multor facultăți și tu repede te-ai atacat. Nu a jignit nimeni pe nimeni, să fim serioși laughing

Ca să nu mai zic că tu ai inițiat subestimări precum „de pe margine e ușor", când de fapt eu doar spuneam cum stă treaba cu proiectele la multe facultăți de drept. Ce faci acum? Hoțul strigă hoțul?

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Păi pe atunci era covid