De regula, pentru a reusi sa conduci trebuie sa ai o buna coordonare intre ochi, maini si picioare. plus ceva incredere in propria persoana.
eu cred ca "abilitatile" alea de care spui tu se dobandesc in timp... insa e posibil ca cineva sa stea atat de prost cu stapanirea de sine si coordonarea, incat sa nu fie in stare sa conduca. mai ales daca se pierde repede in fata politistului, chiar ca nu prea are sanse...
Da... uite eu am carnet dar simt ca sunt calamnitate publica asa ca... uite exista si specimene care nu au nicio legatura cu condusul
Sunt foarte de acord. Iar faza cu femeile care nu sunt atat de "inzestrate" ca barbatii nu e doar un mit. Pana la urma cred ca tine de constructia creierului (pur si simplu nu au aceeasi capacitate de coordonare si nici cu atentia distributiva nu stau bine). Am simtit-o pe pielea mea. O sa-mi iau carnetul si o sa conduc, dar niciodata nu o sa sofez ca un barbat.
Mai bine.am scapat de o femeie in trafic. unele sunt atat de.nepricepute sa zicem.trebuie sa ai talent si sa iti si placa. daca nu, stai acasa!
Nu putem aprecia noi, daca o persoana are sau nu anumite abilitati.Si abilitatile de sofer se poate dobandi prin invatare E drept unii sunt mai grei de cap, dar prin perseverenta pot reusi.de multe ori ne punem bariere la nivelul mintii.Ne autosugestionam in mod negativ. Daca am fi mai optimisti am putea reliza multe lucruri.In alta ordine de idei, colega ta s-a gandit sa schimbe instructorul? pentru ca nici un elev nu se poate ridica mai sus decat profesorul sau(rare cazuri).
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: