| Haaaa a întrebat:

Am o compunere despre meseria care doresc sa o practic. Am scris cateva randuri de introducere dar nu stiu cum sa incep cand vreau sa spun ca doresc sa devin avocat. Poate cateva idei de clasa aVII-a, putin artistice...Multumesc! Funda la cea mai potrivitabig grin

5 răspunsuri:
| MariaSimo a răspuns:

Visul meu cel mai de seama este sa devin avocat.
Imi doresc aceata cu tarie pentru a putea apara drepturile celor neajutorati.

| Drolja a răspuns:

Scuze, dar nu prea inteleg.
Vrei ceva care sa te ajute sa introduci ideea in cuprins, ha?
Okay, dintr a 7 a nu mai stiu insa.
incearca sa incepi un fel de povestire, cum ar fi "Inca de la 8 ani mi-am dorit sa fiu avocat, insa eram doar un copil si abia daca stiam ce inseamna acest lucru..." sau "De mult citisem o carte despre un om care a devenit in viata ceea ce si dorise pentru ca avea ambitie, asa ca i-am urmat exemplul" incearca sa te folosesti de istorisiri, exemplewinking
mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa devii avocat iti trebuie in primul rand multi bani si de ce nu si pile. daca dispui de asa ceva poti devenii un avocat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, Norisor poti povesti un vis de noapte. Bunica ta iubita nu reuseste sa si recapete paminturile de la strabuni desi are dreptul., vii in concediu si afli esti putin suparat ca ti a ascuns acest fapt.Iti intrerupi imediat concediul rezolvi problema facind bunicii omare bucurie. Dimneata iti amintesti visul si te hotarasti sa te faci av citi oameni au nevoie de ajutor si mai ales cei saraci sau batrani sau cu putina carte ...Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data trebuie sa spui de ce vrei sa te faci avocat