| Mrtyyyy a întrebat:

Am o dilema, sunt in clasa a 8- a si trebuie sa-mi aleg liceul.Primul liceu e cel mai bun din oras si as avea sanse sa intru, doar ca în clasa a 5 a si a 6 a am fost la o scoala din sat si am pierdut destul de multa materie,si daca as intra la acel liceu nu cred ca m as descurca la anumite materii,plus ca trebuie sa dau competenta la engleza unde eu stau mediu spre slabut iar daca nu iau competenta o sa fiu la stiinte ale naturii, singurul profil fara intensiv unde eu nu as vrea.
A doua varianta e un liceu teologic cu profil romano-catolic (sunt ortodocsa) lumea spune din auzite ca nu e un liceu asa de bun, dar în realitate este destul de bunut (media la bac 8 si ceva),iar profesorii sunt foarte intelegatori, colectivul este foarte fain, si se fac materii pentru dezvoltarea personala.Eu as vrea la teologic pentru ca,repet, mi-ar fi putin greu la primul liceu, plus ca nu ma împac deloc cu stiintele naturii.Va rog un sfat, înafară de "este alegerea ta"
PS:trebuie sa o conving si pe mama sa ma lase la teologic, si nu stiu cum.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Liceul e praf in ochi. Mergi la ala unde pierzi mai putin timp si nu iti strica educatia de tot, ca pe aia ti-o faci singura. P.S. Am intrat al doilea in clasa, info intensiv, in 1995, cand era extrem de rivinit profilul asta la liceul respectiv. Majoritatea colegilor mei nu fac absolut nimic legat de zona IT. La fel, stiu destui oameni din clase slabe care au ajuns bine de tot prin inspiratie dar si transpiratie ulterior, fara pile sau bazaconii.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca la teologic zici ca o sa te descurci si ca iti si place, mergi la teologic. De ce sa te chinui undeva unde nu iti place? Mama ta de ce nu e de acord?

Bula
| Bula a răspuns:

Discutati in familie, calm, cu argumente pro- si contra!

| Mrtyyyy explică (pentru Adrian5575):

Pt ca, în general, se duc copiii catolici acolo si mna.