| Alex004 a întrebat:

Am o Dna de geografie care nu îmi spune niciodată note primită și mă ignora și dacă întreb alți profesori ce nota am luat îmi spun că am note in jur de 5 insa eu îi răspund de 9-10 ce pot face

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cum adica te ignora? Mergi cu carnetul si iti va trece nota in el, daca nu este in stare sa iti comunice, macar sa ti-o scrie cu stiloul poate sa faca.Iar evaluarea ti-o face profesoara, altfel toti elevii ar zice ca sunt de 9-10, daca ar fi dupa ei.Probabil asa ai impresia, insa profesoara considera ca mai ai de invatat, ca iti poti da silinta mai mult.Succes.

| ioana748 a răspuns:

Ar trebui înregistrat episodul cand se intampla verificarea doamnei cu intrebarile ei si raspunsurile tale.
Apoi cum nu doreste sa iti aduca la cunostinta nota.
La scris oricum nu are cum sa-ti dea nota mai mica decat meriti.
Daca simti ca se intampla un abuz, vorbeste cu dirigintele sau direct la inspectorat.
Insa trebuie sa ai dovezi si martori (colegii).

| mODIN a răspuns (pentru ioana748):

Este ilegal sa inregistrezi oameni impotriva vointei lor

| ioana748 a răspuns (pentru mODIN):

Bine ca educatoarea care teroriza copii la Povesti Leordeni a fost înregistrata si acum este arestata pentru 30 de zile.

| Anonymous6527aaa a răspuns:

Daca face asta doar cu tine e posibil sa aiba o problema cu tine, cu ceilalti colegi ai tai face la fel?

| Estera285 a răspuns:

Și eu am aceeași problema cu dnul de fizica la fel răspund de 9-10 și îmi pune 5. Un sfat din partea mea ar fi sa încerci sa răspunzi cât mai des sa fii foarte activa la orele d-nei și sa ieși cât mai des la tabla(daca va scoate la tabla). Sper ca te-am ajutat!?