Salut,
Ai sanse, uite, eu m-am apucat in aprilie cand a fost vremea mea, si am luat nota chiar mare.
Dar nu e bine sa o lasi pe ultima suta de metri, apuca-te de acum. Invata intai informatiile metodic, logic, apoi fa exercitii. Dupa ce termini materia, te apuci de variante, sau ce aveti voi acum
Eu m-am apucat de invatat cu o luna inainte de bac si am luat a doua nota din clasa. Pana si aia care au facut pregatire tot anul au luat note mai mici decat mine.
Deci, totul e sa vrei cu adevarat.
Bine... nu-ti imagina ca e usor. In luna aia nu prea m-a vazut nimeni la fata, dar in final, a meritat efortul.
Poti lua bac-ul chiar si cu nota mare, daca te straduiesti si incerci sa inveti cat mai mult.
Da poti dar trebuie sa ai foarte mare ambitie. Spune in gandul tau ''Am sanse sa iau bac-ul, o sa reusesc''adica gandeste pozitiv. Evident trebuie sa inveti foarte mult.Bafta!
Sigur ca ai sanse, eu am invatat pentru bac in ultimele 2 saptamani si l-am luat cu 8.69.Dar am mai invatat la ore si in timpul anului.Chestie e ca se poate daca esti serios.
Cred...ca ai putea daca esti ambitios si te chinui sa intelegi totu, l de 0 poti sa ai o sansa
Normal ca ai sanse sa iei bac-ul.Tot ce iti trebuie e o ambitie de fier.
Si ca un sfat mai bine te straduiesti acum sa inveti si sa iei bac-ul din prima, decat sa te duci si la sesiunea a doua... Pune mana pe carte! Bafta!
anonim_4396 întreabă: