| euu1234567 a întrebat:

Care este putin mai complicata de explicat. Sa zicem ca X a vrut anul asta sa intre la liceu si isi dorea un liceu destul de bun. Iar media sa era accesibila inainte de examenele din a8a. Acuma, media sa este cu 40 de sutimi mai mica decat media acelui liceu. Si a intrat la un alt liceu. Astazi, X a fost sa se intereseze daca poate intra la primul liceu pe care l-a vrut. Insa i s-a spus ca nu. Ca nu se poate deoarece transferurile se fac la anul. Ce fel de "relatii" ar putea folosi X pentru a intra la liceul dorit? Avand in vedere ca media sa nu e chiar asa de mica... Mai exista vreo solutie?
Multumesc! :*.

3 răspunsuri:
| IAmSoDifferent a răspuns:

thinking Poate Bani big grin Sau daca are vreun politist poate sa il bage big grin sau cel putin asa cre thinking xD

| euu1234567 explică:

Ok. am uitat sa precizez ca vreau o cale rezonabila de rezolvare...

| adddaa a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta ceva, dar vreau sa-ti zic ce a facut un fost coleg de-al meu.
inainte de admitere, media ii permitea sa intre la cel mai bun liceu, dar dupa examene, media lui era cu vreo 1, 25 pct mai mica decat ultima medie din anul precedent. Si ce s-a gandit? sa se declare rom, desi CLAR este ca nu este sub nicio forma asa ceva. Si a intrat pe locuri de romi exact unde si-a dorit. Si ma intreb ce rost mai are sa fii bun... cand altii fac asa. Probabil ca maica-sa a facut ceva pe la primarie (ca avea o pila) si asa l-a bagat.