Tu in clasa a VII-a nu dai nimic! Dai doar teze la matematica si romana in sem I si in sem II. In clasa a VIII-a se schimba treaba, o sa dai teze la romana, matematica, istorie/geografie in sem I si in sem II, si in mai 2012 dai examen la romana si matematica(diferit de teze)
Nu, nu se mai dau teze cu subiect unic, se dau teze normal mate/roamana si in clasa. a8-a vom da examene.
Nu se mai da. eu am trecut acum a 9 a, si in clasa a 8 a am avut examenul de admitere... evaluarea nationala... doar la matematica si romana ieri cei de-a 7 a nu au mai dat nimic decat tezele semestriale
Se dau teze normale ca pana acum pe clasa. exact ca in a 6-a si a 5-a..
Si da nu conteaza orasul pentru ca in toata tara e la fel
Bafta in a 7-a!
Nu. Se dau teze obişnuite, iar în clasa a 8-a, se vor da examene. De acele examene depinde foarte mult media de admitere în liceu
Nu se mai dau draga mea:* acum s. a introdus examenul o sa iti explice multe la scoala S.ar putea sa dai examenul de admitere sau sa dai examen in clasa a 8. a:*
Doar in clasa a 8a se dau teze la geografie/istorie...in a 7a se dau doar la romana si matematica
Nu se da pentru ca nu suntem pregatiti pentru astfel de teze cand suntem in a 8-a atunci suntem perfecti pregatiti la o teza unica la geografie si istorie trebuie sa stii tot din a5a pana in a7a
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: