Prin deducție logică ar fi gaze toxice, deoarece de acelea nu mori instant. Ai o șansă de scăpare, dacă știi ce să faci.
Nici avioanele, nici gazele si nici mitralierele nu erau foarte avansate pe atunci...deci cred ca se fereau mai mult de notiunea de razboi.
Tu macar gadesti ce scrii? poti omori o persoana si cu o piatra daca stii cum sa o folosesti dar cu arme? si totusi erau copii
tu stii macar faptul ca acesti copii din perioada Primului Razboi Mondial lucrau sin in demeniul armamentului (impachetau gloante) ca nu mai avea cine? sau ca femeile munceau in locul barbatilor?
a fost o perioada grea. trebuia sa stii sa te feresti si sa te astepti la orice daca locuiai in apropierea frontului
Domnisoara, eu gandesc destul de mult inainte sa scriu. Am scris ca armamentul nu era asa avansat, ca cel de azi sau ca cel din Al doilea Razboi Mondial, nici pe departe nu am spus ca nu puteau fi omorati. Stii ca primul tanc folosit a fost numit MARK I in anul 1916? In contextul in care Primul Razboi a inceput in 1914? Intre acesti 2 ani de la 1914 la 1916 cred ca mai mult se fereau de notiunea de razboi, nu de o arma anume.
De gazele toxice avioanele si mitralierele nu erau asa de periculoase ca gazele toxice.
Au aparut armele noi ca:mitraliera gazele,avioane, submarine, si transeele(niste santuri in care se adaposteau soldatii )
Avioane nu.Deorece nu puteau zbura o campulmare distanta pana la tinta.
Mitralierele erau pe campul de batalie, nu in oras, deci NU.Asa ca gazele toxice este raspunsul corect deoarece ele puteau fi trimise cu usurinta deasupra oraselor mari cu usurinta prin intermediul planoarelor.
Daca vorbim de mediul rural, toate variantele sunt valabile.
Categoric impotriva raiduriilor aierene, dar nu erau invatati, erau pregatiti sa intre la loc sigur, despre gazele toxice, nu prea avea ce sa faca, le ardea piele, parul, intoxica si la mitraliere, in afara de a te ascunde... Ce poti face?
Deoarece foarte multa lume era la razboi.Toata lumea participa chiar si copii mai maricei.De aceea erau invatati sa se apere dar si sa lupte, mai ales (din cate am citit si eu) ca Hitler calca foarte multi copii cu tancul.
Hitler in timpul Primului Razboi Monial nu a fost decat un simplu caporal. Mai mult rau a facut in timpul celuii De-al Doilea Razboi Mondial.
Hitler s-a remarcat mult in Al Doilea Razboi Mondial eu sunt interesata de primul
VOLVO4LIFE întreabă:
alexandru11111 întreabă: