Daca as fi un personaj dintr-un joc nu as vrea sa ajung niciodata in realitate.1) totul tine de mai mult de 3 vieti, pe cand in viata reala dai cu capul sub tine si crapi 2) poti face exact ceea ce esti pus sa faci,n-ai suflet,nu ai propriile reactii si nici macar nu poti reactiona la ceea ce iti fac cei din jur.
Nu as face nimic,logic,mi-ar lua mult sa ma acomodez situatiei,dar totusi cred ca mi-ar ramane niste puteri anterioare, ori sa ma teleportez, ori sa vad in viitor.Inca ma mai intreb de ce sunt in realitate si nu intr-un joc real.
Dacă aș fi Finn:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
M-aș transforma într-un coș de gunoi pentru. a nu mai polua natura...
Sună amuzant...nu?
Mi-as dori sa fiu un personaj invizibil...ar fi super tare sa pui mana pe fundurile fetelor si ele sa-i traga o palma baiatului de langa ele fara sa stie cine facut-o de fapt
Voi incerca sa indrept tot raul din orasul meu, Braila.
As dori sa fiu un soldat gherila din Call of Duty4!
Surioara,da ce intrebare pui...e geniala! Ce as face eu? As explora realitatea, incercand sa ma adaptez.cu toate ca...mai bine as ramane in joc EVER!
In primul rand:VA MULTUMESC! pentru aceste raspunsuri!:* In al doliea rand: este un nou record! am postat aceasta intrebare acum 1-2 ore si am primit atetea raspunsuri! Wow! va pup!:d
As vrea sa fiu un webkinz signature golden retriever si daca as fi in realitate...as face exact ce fac in webkinz
anonim_4396 întreabă:
alexandrahvf întreabă: