anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare legata de ecdl. Saptamana trecuta m-a anuntat profesoara ca dau examen astazi dar nu mi s-a precizat ora. Nu mi-a cerut banii asa cum s-a facut la celelalte licee. Astazi nu m-am prezentat la examen pentru ca am uitat in ce zi este, am cautat-o pe profesoara cu o zi in urma dar nu a fost de gasit. Astazi cand am ajuns la ore m-a chemat de urgenta la cancelarie sa-mi spuna ca neprezentarea la un examen costa si ca trebuie sa dau 50 lei pentru ca am picat examenul.
Normal mi se parea sa mi se ceara banii dinainte ca sa ma inscrie si pe mine deci nu vad niciun motiv pentru care i-as da acei 50 lei din moment ce eu nu m-am inscris la modulul I de luna aceasta.
Si acum sa revin la intrebare : Profesorii trebuie sa ia banii in ziua cu examenul sau inainte cu cateva zile? Si daca da, din moment ce nu m-am prezentat si nu i-am dat nici banii e normal sa imi ceara bani si sa-mi spuna ca m-a picat din moment ce nici nu l-am dat?

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Daca n u ai platit nimic inainte inseamna ca nici nu ai fost inscrisa la examen si deci nu aveai ce sa pici. Taxa se plateste inaintea examenului!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stai un pic, poate trebuie sa dai bani ca sa repeti examenul, nu pentru examenul la care nu te-ai prezentat. Normal, daca esti la scoala de stat, examenele nu se platesc, dar pentru restante sunt taxe.

| AndaPanda01 a răspuns:

Nu am picat examenul, nici nu m-am isncris la el. Am dat taxa de aprticipare de 125 lei pentru un permis dupa care toate examenele (7) se p[altesc separat, fiecare e 50 lei la mine in liceu. La alte licee s-au strans banii dinainte cu o saptamana, credeam ca asa e si la liceul meu, din pacate nu am stiut cand e si profesoara s-a luat ieri la ore de mine ca trebuie sa-l paltesc pentru ca nu m-am prezentat. Nu am de unde sa stiu ca ea m-a inscris (pentur ca ii trebuiau 50 lei pentru asta si ma indoiesc ca i-a dat ea) sau pur si simplu are nevoie de bani. La ore de tic ne pune sa facem noi cate un capitol pe ora, sa-l copiem din manual, in timp ce ea se plimba printre banci si urla sa copiem chiar si ce stim. La urmatoarea ora ne asculta din "ce ne-a predat" (asa se explima) si suntem nevoiti sa zicem totul pe derost ca roboteii.
Deci nu prea stiu ce incredere sa am eu in aceasta profesoara.

| AndaPanda01 a răspuns:

Trebuie sa dau bani si pentru urmatorul examen de modulul I cand se tine si pentru ala la care nu m-am prezentat.