anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o întrebare mai complicata (sau mai multe).
Am 14 ani sunt clasa a 8 si am o problemă. Semestrul ăsta cât am fost la școală fizic a fost bine.La română aveam 2 de 10 in general note decente peste 6-7.Cel mai bine mă descurcam la franceza și engleză.Noi la română si franceză avem profesorii toxici.Dar totuși învățând cel putin la franceza si engleza aveam 10 pe linie. Dadeam mini teste doar 10 luam.La inceputul scolii online am intrat constant.Da nu stiu de ce vreo 2 săptămâni nu am intrat deloc.La majoritatea materiilor nu a spus nimeni nimic ca sunt de treabă si aveam note.La română si franceză au zis ca mă lasă corigent colegilor.Acum dupa vacanță nu a fost oră la care să nu intru. Avand temă de vacanță la română si franceză le-am făcut.La română am intrat unde un coleg a luat 3 nefăcând-o.Maine imi pune si mie nota.El spunea ca va fi a 4 notă si aici mi-a fost frică.Ca nu știu dacă mi-a pus notă mică că nu am intrat. Tema e perfectă e chiar de 9-10.Adica da media mi-ar iesi 10+10+3(să zic încă nu știu)+9=ar ieși 8.Mda e nașpa da la franceză aveam doar 10, 10, 10 si nu știu dacă mă poate lăsa așa direct corigent la materia ei.Frica mea e că intre semestre aș vrea să merg cu un coleg din a 7 la Ac Milan Craiova. Vrem sa devenim fotbaliști da am talent nu e vorba de asta.Adica eu la 13 ani am intrat la echipa de seniori din comună. Cine nu crede legitimația mea e la antrenor.Deci ma poate lăsa corigent așa din primă având in vedere notele precedente? Ma primesc cei de la Craiova cu o corigență.
Explicati-mi vă dau funda.
Sunt teribil de neliniștit totuși e viitorul meu.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu notele pe care le ai nu poti avea o medie sub 5. De altfel corigent ramai doar daca media anuala este sub 5.

0 răspunsuri: