Recomand sa faci atestatul doar daca esti 100% sigur ca vrei sa pleci pe camion, e destul de grea teoria pentru atestat, in momentul de fata invat si eu ca pe 21 am examen, treaba sta asa: la examen ai 2 probe teoretice, prima proba fiind un chestionar cu 100 de intrebari, 4 variante de raspuns si doar una corecta, timp disponibil 2 ore.
Urmatoarea proba e studiul de caz, ai 20 de intrebari din care trebuie sa raspunzi corect la minim 14, la fel si aici, ai timp 2 ore. Daca esti declarat admis la aceste 2 probe, in termen de o luna vei fi programat la proba practica, inca nu stiu exact ce e acolo, din ce am inteles trebuie sa conduci camionul prin zone din afara orasului, sa completezi diagrama tahograf iar pe parcurs examinatorul iti va pune intrebari aleatorii.
Pentru a invata eficient trebuie sa faci mediul de invatare cap-coada de cel putin 4-5 ori, iar apoi sa te apuci de chestionarele propriu zise.
La studiile de caz, ai un mediu de invatare intrebare+raspuns, tu doar trebuie sa fii atent si sa citesti, faci si aceste studii de caz de cateva ori, zici o rugaciune si te duci la examen.
Asta e metoda pe care o folosesc eu la invatat si de fiecare data mi-a fost de folos, succes!
Cauti, in magazinul de aplicatii, aplicatia ARR chestionarr atestat, si, in cadrul acelei aplicatii, gasesti chestionare pentru orice fel de atestat, plus ca, avand aceasta aplicație in telefon, poti face oricand, fara sa fie necesar sa fii conectata la internet, si e chiar buna aplicatia, merita sa o ai.
Cu aplicația. o mică problema. Am iPhone și am găsit o singura aplicație care se numește "Atestate Profesionale ARR", doar ca nu știu dacă sa am încredere in ea sau nu. Pentru ca știu ca pentru categoria B la proba teoretica sunt făcut multe aplicații, dar care nu te ajuta. Și poate și asta e la fel.
Pana sa ai încredere in acea aplicatie, adica in faptul ca are variante corecte de raspuns, incearca, pentru inceput, sa faci niste chestionare online, pe diverse site-uri, si apoi poti compara rezultatele, cu cele ale aplicatiei, ca sa vezi daca te poti baza pe ea. Da, asa este, avand Iphone, esti limitata, din punct de vedere al softului. Dar, ma bucur ca ai acest telefon, e super. Anul trecut, mi-am achiziționat un Iphone 11, insa i-am facut retur, pe motiv ca nu ținea incarcat precum mi-as fi dorit eu, si nu puteam sa scriu un text foarte repede pe el, in sensul ca tot gresit scriam cuvintele. Nu stiu de ce. Acum am in vizor un telefon cu ecran de 6, 8", cu baterie de 22000 mAh, si cu o greutate de 570 de grame. Ce parere ai? Iti dai seama ca, daca as avea asa telefon, la vara, va trebui sa imi pun curea la bermude? Ador Iphone 13 Pro Max, dar pretul lui nu ma adora.
Haha. iPhone 11 am. La scris te înveți, cel puțin eu am mai întâmpinat problema asta când schimbam telefoane, diverse mărci.
Dacă vrei sa te tina bateria o saptamana, nu alegi iPhone. la ce te gândești, e bine. Dar mie îmi plac telefoanele finute, dacă nu as risca sa îl stric, la câte trânte primește de la mine, l-as tine fără folie și husa. Dar cum zici tu, nu ma adora fără husa și folie, chiar dacă eu o fac?
Pro max vreau și eu. Nu neaparat 13, acum poate fi și 14. dar e cam distant cu prețul ăla.
Nu mi-as lua telefon de care vrei tu, nici dacă plec pe tir.
Dar fiecare are alta părere și alta nevoie.
Dacă asta vrei, ia.
Cata, de ce aproape la toate femeile, vad telefon cu ecranul crapat? Cum reusiti? De telefonul mamicutelor nu mai zic. Mai demult, când voiam sa imi cumpar telefon second-hand, daca vedeam ca il vinde o femeie, deja intram in alerta, ca imi imaginam prin cate a trecut. A avut dreptate cine a zis ca, femeile, sunt, de fapt, niste copilasi mai mari.
Nu e chiar asa reusit "14"- le. Desigur, vine cu dotari frumoase față de "13", insa nu e cine stie ce. "13"- le-a fost foarte asteptat, era deja un alt nivel. "14"- le nu putem zice ca ne-a dat peste cap. Si eu ma asteptam sa fie diferenta mare intre ele, insa nu e. "13"- le e mult mai stabil. L-as alege pe acesta.
Voi femeile aveti degete subțiri, scrieti foarte repede mesajele.a
Stii ca exista acel telefon micut, mai mic decat o bricheta, cu design de Nokia 3310? Am avut, mai demult, si un astfel de telefon, doar ca nu tinea incarcat. Eu credeam ca, fiind mic, va ține incarcat mult, dar nu m-am gandit ca si bateria e tot mica. Faceam taxi in acea vreme, si il aveam pus pe bord, in suport. Si imi zice un baiat: "asta e telefon pentru puscariasi, ca si-l baga in fund, ca sa il poate duce acolo..." Asa ceva... Apoi am renuntat la el.
La Iphone stii ce e super? Faptul ca isi produc propriul soft, si, astfel, totul e foarte bine optimizat, de aceea "13"- le Pro Max ține incarcat 9-10 ore.
Hai sa te fac sa razi, cu niste vorbe: "zici ca nu ai bani de Iphone, dar umbli cu doi rinichi", "au unele niste figuri, de zici ca ele au muscat din sigla de la Apple".
Te-ai interesat mult. Studiul meu de caz a fost când nu erau apărute 12, 13 și 14. Și am rămas in urma. Pe asta îl tin și după ce ii stric bateria. O schimb și sănătate.
Femeile cred ca sunt mai haotice ai poate nu ar avea neaparat multe pe cap dacă nu și-ar lua și au grija mai puțin de telefon.
Cel puțin eu îl pun undeva și in secunda doi am uitat apoi stau și îl caut de ma plictisesc.
Haha. Bune Glume. Mie îmi place aia "vulpea când nu ajunge la struguri zice ca nu ii place iPhone"?
Apropo de sanatate: ce procent de sanatate ai la telefon? E buna si asta cu vulpea. Imi place. Stii ce mi-a mai ramas de la acel Iphone 11? Nu, nu ratele. ) Încărcătorul (desigur, cumpărat separat) si husa. Aaa, am observat ca, femeile, aproape niciuna nu foloseste husa tip carte, ci husa care acopera doar spatele telefonului. Daca pic jos, e ca si spart.
Ai patit si tu sa cauti telefonul cand esti cu el la urechiusa?
Este ca ai un mini-soc atunci cand pui mana pe buzunar si telefonul nu e acolo?
Ioooi, deci inca ceva: voi femeile purtați telefonul in buzunarul de la spate, și, culmea, daca va asezati undeva, nu se indoaie. Nu stiu cum reusiti. Eu daca as face asa, as avea ghinion, si sigur s-ar îndoi.
Cate diferențe între femei si barbati, din acest punct de vedere.
Altceva: nu știu cum se face ca, da, tot voi femeile, mereu, dar mereu, ramaneti fara baterie, ca si cum curentul ar fi cu portia. Mereu aveti bateria pe rosu sau cu 5%. )
Cata, am un video pentru tine, daca tot ești posesoare de Iphone: https://youtube.com/shorts/HW2b9-3kF9A?feature=share
De ce ai cumpărat separat? Eu l-am avut inclus. Sau poate l-ai luat mai târziu ca mine când s-a făcut asta.
Buna asta cu ratele?
Ce sa vorbim de husa tip carte când eu as fi in stare sa nu port deloc? Dar am foaaaarte multe huse. pe care le tot schimb. Măcar atât. Pe mine husele tip carte tind sa ma duca, cu gândul la batrani.
Faza cu telefonul la ureche, am pățit-o, dar nu mult. O data sunt sigura. Mai mult nu cred.
La buzunarul de la spate îl tin și eu și când vrea cineva sa îmi facă o farsa sa îl ia, culmea, simt. cred ca nu se îndoaie din cauza ca buzunarul la Blugii fetelor e mai sus decât la bărbați.
Nu e chiar mini-șoc, când nu e in buzunar, ca ți-am zis, sunt obișnuita sa uit unde îl pun. Îs mai mult gen "pe bune? Iar? Undee?"
Eu ma găsesc foarte des la baterie și cu 1%
Cât despre procent, mi-e Rușine sa îți spun cât mai am
Haha. mai mult durează pana sa încerca a îl pun așa la încărcat. Mai bine nu pierd timp și îl pun direct.
Un prof de la facultate, când trecea cineva cifrele in partea greșita chiar dacă spunea in dreapta, zicea "cealaltă dreapta"
Eu deja imi fac griji can am 30 si un pic %, ca ma gandesc "of, iar trebuie pus imediat la incarcat".
Sigur, in acest moment, ai sub 10%. Am ghicit?)
Adic tu ai primit in pachet si încărcătorul? Eu numai cablul. La sfarsitul anului 2022 am cumparat telefonul.
Da, am mai auzit chestia pe care o zici tu, cum ca doar batranii poarta husa tip carte. ) Ioooi, poate de aceea nu m-am insurat pana acum, ca ma vedea fetele cu husa tip carte, si ziceau "aaa, asta e batran"...iar eu sunt asa mandru cand vorbesc la telefon pe strada. De acum incolo, cand raspund la el, il scot din husa.) Dar, ai dreptate, numai la oameni trecuti de 40 de ani vezi asa husa. Eu am 31 doar. Am îmbătrânit inainte de termen.
Da, intr-adevar, e mult mai frumos fara husa, arata super, doar ca, apoi, la prima căzătură, iti pare rau.
Mai stii telefoanele alea vechi? ) Alea nu stiau de husa. Intentionat le tranteam, ca stiam ca nu pățesc nimic. In schimb, astea de acum, se zgarie si daca le stergi cu un servetel mai aspru.
Nu, cam devreme sa am doar 10% sau sub. Nu consum chiar așa rău bateria.
Da, ar trebui sa îți schimbi husa dacă vrei sa te însori. Eu am primit tot încărcătorul. Dar in mai am 3 ani de când am telefonul. Cred ca l-am luat înainte sa facă ăștia economie. și casti am avut.
La telefoanele alea tata le punea "folie" pe ecran sa nu se zgârie, din scotch. nu știu dacă mai făcea cineva așa. Dar lipiciul ăla era mai rău decât zgârieturile. Nu mai aveai ce face fără scotch pe ecran.
La sfârșit de 2022. Vrei sa zici ca tu abia ce i-ai făcut retur? In câte zile te-ai convins ca nu îl vrei? Încărcătorul l-ai luat original? Cablu de care? Avea o parte type C? Ca am înțeles ca așa le fac acum. Mi se pare o prostie.
De fapt, am gresit, acum mi-am adus aminte ca l-am cumparat in vara, nu la sfârșitul anului 2022. Da, primesti in pachet doar telefonul cablul cu o parte type C. Ai "prins" luxul luxului, daca ai primit si casti, Cata. Se zvoneste ca, in viitorul apropiat, nu vei mai primi cutia la telefon, si va veni doar intr-o punga vai de ea, si, peste cativa ani, nici telefonul macar nu va mai fi in pachet.
Bateria la Iphone-ul acela 11 nu tinea nici cat bateria telefonului actual, care va implini curand 2 ani (Huawei Nova 5T), plua ca ma enerva chestia cu mesajele, si nu imi placea cum ieseau pozele pe timp de zi. Pozele facute noaptea, in schimb, erau foarte reusite.
Nu, nu mai facea nimeni treaba cu scotchul, dar pare a fi o idee buna.
Imi plac telefoanele cu ecran mare, ca sa pot viziona filmele de pe Netflix. Esti fan Netflix? Folosesc si HBO. Cand am abonamentul activat, nu prea imi aduc aminte de ele, si cand nu am abonament, parca lipseste ceva. ) Mda, bipolar
Stii acel telefon Nokia N95, nu? Un fel de Iphone 14, al acelor vremuri. Parca vedeam OZN-uri cand vedeam la cineva acel telefon. Nu oricine si-l permitea atunci.
Cata, dar tu esti fan Apple, adica ai avut mai multe generatii de Iphone?
Ai vazut cat de super sunt Apple Watch- urile, si cate tehnologii au? Au o functie care, de exemplu, daca cel care poarta ceasul lesina, ceasul va apela numarul de urgenta, si le comunica celor de acul pulsul, oxigenul din sange etc.
Poti chiar si plati cu ele la POS- uri.
Deci am decis bine sa ma opresc la asta cât ma duce. faza cu scotch-ul mi se părea o prostie, dar na, trebuia sa ma supun. mai ales ca majoritatea telefoanelor nu erau de noi ale mele, eu eram mică, nu aveam prioritate.
In schimb am avut un Samsung cu șina, din râvnitele telefoane cu șina.
Nu cred ca tin minte neaparat modelul ăla de Nokia, dar sigur știu cum erau la moda alea de genul.
Nu sunt chiar fan, dar mai folosesc Netflix când ma plictisesc. Și rar găsesc seriale care sa îmi placa. HBO n-am avut niciodată și nu o sa am decât dacă vreodată o sa am gratis Netflix am cu o prietena.
Am avut iPhone 4, 7 și 11. Probabil dacă as fi avut bani, as fi avut și altele dinainte de 4. Dar nu îmi permiteam.
Apple Watch am pentru ca e foarte folositor pentru mine la lucru când nu pot mereu sa văd mesajele sau cine ma suna pentelefon. Dar am un seria 3. Ca am vrut ceva doar sa îmi fac treaba. Nu m-am grăbit sa arunc după unul mai nou cu bani.
Am auzit de faza cu apelantul.
Și am plătit cu el, și pe telefon am cardurile și e foarte folositor.
Îmi pare rău ca nu m-am orientat după unul din ăla care sa pot sa văd chiar dacă las telefonul acasă. Nu mai știu exact cum se numește. Dar știi ca sunt doua feluri, nu? GPS și nu mai știu cum.
Da, erau la moda candva telefoanele pe sina. Sau alea cu clapeta. La unele se inchidea clapeta prea tare, iar la unele nu se mai inchidea cum trebuie.
Ai rabdare sa te uiți la seriale? Eu nu prea am. Daca incep un serial, toata ziua numai acel lucru voi face, pana termin episoadele.
Apropo de Netflix "cu un prieten": spuneau acestia de la Netflix ca, daca mai multe persoane care folosesc serviciul lor nu sunt din aceeasi locuinta, vor plati in plus, pentru ca au ajuns sa foloseasca mai multe persoane un singur cont, și nu le convine.
Si HBO are filmele sale, destul de bune, ceva mai clasice.
Nu cred ca ai avut tangenta cu ele, insa erau acele telefoane Blackberry, acele care aveau tastatura qwerty fizica. Scriam mesajele uimitor de repede pe ea.
Aaa, uite cum arăta acel telefon Nokia.:
A fost multi ani cel mai scump telefon.
https://i.postimg.cc/YqJPvgK0/covern95s-450x450-m.jpg
Nu, nu stiam ca sunt doua feluri. Si, acela GPS, ajuta la localizare, doar atat face in plus?
Eu nu sunt amator de smart watch-uri, insa imi plac altfel de ceasuri, adica ceasurile cu design japonez.
Arata cam asa:
https://i.postimg.cc/GhKSLN3L/IMG-20221011-134721-800.jpg
Am stat 3 luni dupa el, până mi-a venit din Japonia. Am platit in avans. Cand am vazut ca trec lunile si nu mai ajunge, deja imi ziceam ca e teapa, cum patesc unii.
Sau, ultimul model de casti de la Apple, citisem despre ele ca au tot felul de functii, insa si pretul e pe masura.
Nu stiu de ce unii se plang de iPhone- uri cum ca nu ar avea suficiente setari. Eu as zice ca eu foarte, foarte multe setari, si le poti personaliza intr-o maniera mult mai inteligenta decat cele cu Android.
Cata, ai observat ca, mai ales in filmele care apar acum, apar sigla Apple undeva? Ori apare ecranul telefonului, cand suna cineva, ori apate un Macbook. Nici nu te gândești, in acel moment, ca e reclama, o reclama atat de subtila, si asa bine gândită. In schimb, filme in care sa apara produse de la Huawei sau Samsung nu prea vezi. Poate Samsung mai vezi, dar foarte rar.
Cum de stii atatea lucruri despre telefoane si masini? Adica e ceva super, ca gandesti asa, ca femeie. Tu ar trebui sa lucrezi intr-un Orange Shop, ca sigur te-ai descurca. Si iti mai place si sa scrii/ vorbesti mult. Stii ce s-ar intampla? Ar veni omul la tine, pe motiv ca vrea sa inchida un abonament, si l-ai convinge, in asa fel, sa uite de ce a venit, si sa plece de acolo o tableta si un televizor, si cu inca doua abonamente. Stiu, stiu cum e, ca am patit si eu.
Pai cam așa fac și eu, dar dacă nu ma plictiseste. Sau dacă e prea multă drama, nu-l mai suport și îl inchid. și când termini episoadele, nu mai ai decât sa aștepți pana apare alt episod. Am auzit de faza cu Netflix. O porcărie. Și așa nu permite de at ecrane limitate. Mai vrea sa fie și in aceeași casa? Pai eu mai și călătoresc, ma uit și de pe diverse dispozitive, nu doar de pe unul. Cam penibili de puși pe făcut bani.
Vai, cum sa nu am tangenta cu BlackBerry? Cred ca și acum am unul prin casa. Erau maxim de șmechere. Cu tastatura am avut unul de la Nokia pe care l-am iubit mult. Îl am și acum dar nu ii mai știu codul de acces. Nu l-am scos pentru ca eram sigura ca nu o sa îl uit vreodată. Ț e a p ă
Nokia e72 dacă nu greșesc. Sau 71z
Ce ceas urat. Scuze, dar nu cred ca ma pot gandi la altceva la prima vedere. N-am știut ca exista așa ceva. Ce îs cu ceasurile astea?
Sunt foarte multe funcții, doar ca nu sunt știute. Nici nu e chiar foarte simplu sa le găsești setările. Doar sa te pricepi sau sa urmărești video-uri. Eu îl urmăresc pe Cristian Florea care are si despre iOS si despre android, si despre ceasuri si multe altele pe YouTube.
Am văzut, dar părerea mea despre Huawei este una proasta. Ai observat ca încearcă foarte mult sa ii copieze pe cei de la Apple?
Despre Samsung am părere buna, dar tot Apple as alege. Mi se pare mai simplificat. La Samsung au fisiere peste fisiere și alte fisiere cu fisiere.
Da, ai cu cine vorbi când vorbești cu mine, dar nu din prima. Adică in realitate întâi trebuie sa cunosc persoana respectiva. Sau sa am chef de vorba, dar nu inițiez eu decât foarte rar conversațiile.
Cât despre a lucra într-un magazin Orange, nu as fi buna. Tocmai pentru ca mie mu îmi place sa fiu genul ăla care sa umblu sa conving pe cineva ceva ce de fapt nu vrea. M-ar da ăștia de la Orange afara pentru ca nici nu as putea sa pun un preț mare la cineva când știu ca poate și mai puțin și văd ca nu are o condiție financiară buna. Ba încă i-as baga in faliment pentru ca mi-e mila. Cred totuși ca le-as fi de folos când sunt clienți cu scandal, pentru ca folosesc diplomația. nu vorbesc urat cu oamenii, chiar dacă nu le spun lucruri frumoase.
Si oricum știu ca nu plătesc bine. nu ajung eu la ei.
Tot cu oameni lucrez și eu, și se mai întâmpla sa stau de vorba foarte mult cu unii clienți, dar depinde mult de cheful meu și de cine e a doua persoana.
Dar mie nu îmi place sa fiu ca la bazar. Si ajut clientul sa se decidă, dacă văd ca vrea cu adevărat și are nevoie de ajutorul meu. Nu sa ii bag pe gât.
Si eu tot cu oamenii lucrez, si, orice domeniu as alege, din cat am invatat, tot de oameni m-as lovi. Unii sunt extrem de placuti, iar altii abia astepti sa plece odata.
Pe mine ma enerveaza cand incerca cineva sa ma convinga sa cumpar ceva ce nu imi place. Chiar si cand ma duc sa imi cumpar o cartela cu numar, fata de acolo (oricare ar fi ea), deja incepe sa imi propuna un abonament... ) De abia am scăpat de abonamente. Aveam, la un moment dat, 4 abonamente: telefon, tableta, internet si televiziune. Niste rele necesare. Am mai auzit chestia asta, cum ca, nu stiu cine, ar copia Apple. Esti timida in realitate?
Ca ma enervează cand, in unele locuri de munca, mi-i se impunea sa recomand nu stiu ce clientului, promotii etc. De parca ar fi salariile asa mari incat sa imi mai bat capul si cu asta.
Stii serialul "Baieti de oras", nu?
Zicea Roby Roberto "imi place sa ma duc la munca, imi place cand vin de la munca...cu statul la munca am o problema".)
Uneori vad oameni in varsta, cand ma duc la Orange, si, nici nu intru vine pe usa, ca deja le-a si facut fata de acolo abonament.
Si eu il urmaresc pe Cristian Florea, chiar de dinainte sa cumpar acel iPhone. E foarte inteligent si finut. Ar trebui sa lucreze la Apple, a cat de frumos le prezinta telefoanele. Mai sunt vreo 2-3, care tot prezinta triks&tips (sau cum le zice ) despre iPhone - uri.
Acela e ceas cu design japonez. Exista chiar si un site oficial cu asa ceasuri, numit Tokio Flash. Sunt si amatori de asa ceasuri. Nu fii surprinsa, Cata. Sunt in zodia varsator, si imi place sa fiu diferit, ciudat, sa am ceva ce nu are nimeni, chiar daca uneori in sens negativ. Tu in ce zodie esti? Hai sa incerc sa ghicesc. 3 incercari: sagetator, fecioara, berbec?
Pana la urma, Blackberry a falimentat. Prin anii 2010, cand descoperisem eu telefoanele lor, erau foarte cautate, erau in top. Apoi, dintr-odata, au decazut.
Aveam si toc la el. Imi placea ca, atunci cand il scoteam din toc, se acriva ecranul.
De Disney+ ce parere ai, nu te tenteaza? Ar fi super daca ar oferi macar cateva zile gratuite, sa vad despre ce e vorba.
Mai exista si acum cateva modele de Blackberry, doar ca au ramas in urma, nu au mai primit actualizari. La un moment dat aparuse si Blackberry cu Android. Oricum le-au combinat, tot nu le-a mai iesit nimic.
Doar filme urmaresti pe Netflix? Eu mai arunc cate o privire si asypra documentarelor si asupra sectiunii de Stand-up. Iti place stand-up -ul? Mie da, foarte mult, in fiecare zi vizionez ceva. In realitate, nu sunt amuzant, insa imi place sa spun glume pe care le retin din stand-up. Copiez si eu ca si Huawei - ul. )
Nu imi vine sa cred cum, de la masini, am ajuns sa vorbim despre telefoane, Netflix... Asta e singura parte buna in faptul ca mi-i s-a stricat masina. Ooo, apropi, de masinile electrice ce parere ai? Eu nu ma vad avand una, fiindca nu as avea rabdare sa o incarc. (Asa zic ăștia care nu isi permit una. )
De fumat fumezi? Era sa zic daca ai tifara electrica. Eu folosesc electronica, doar pentru ca imi place aroma sa. Insa, fumatul clasic, nu ma pasionează.
IPhone - ul tau ce culoare este, Cata? Eu l-am avut pe cel alb, de fapt, un fel fel de alb perlat este. Ador masinile care au aceasta nuanta. Doar ca sunt rare. Si acela verde e frumos. Sau, al tau e negru, ca sa mearga cu toate husele?
Si, cand va fi sa fie un upgrade, ce model cei alege?
Aaa, stii ce imi plăcea mult la Blackberry? Ca erau ca si Apple, adica individuali, cu soft propriu. Acum mai exista doar Apple si restul.
Iti ziceam ca mai sunt cativa, care ofera tot felul de sfaturi, ca si Cristian Florea, cum ar fi acest tip: https://youtube.com/shorts/MuazTkmDjV0?feature=share
Alb îl am și eu, și am multe huse albe. Păcat ca se murdăresc repede. M-am tot gândit sa iau una din aia de la Apple ca nu se murdărește, dar deocamdata comand de pe China.
Când va fi sa fie un upgrade, cred ca tot ultimul model va fi, numai sa fie și pro max dacă merita și dacă se poate.
De mașinile electrice, momentan cred doar ca nu merita sa iau una pentru experimentul lor. Probabil o sa fie tot mai bune, dar pe viitor o sa se merite.
De fumat nu fumez. Deloc.
Nu atiu nimic despre Disney+ ca sa am vreo părere. Vezi? Nu le știu pe toate.
Nu urmăresc doar filme pe Netflix, dar in mare parte da. Ma mai uit și la documentare. Sau comedii. Ador Mr. Bean.
Și îmi place stand up. Dar cred ca la un nivel amator, ma uit la iUmor. Și din
spusele prietenilor, eu sunt amuzanta.
De Florea ăla am dat din greșeală, mi-a plăcut și doar pe el îl urmăresc, nu mi-am căutat și alții cu care sa îmi pierd my precios time . Din 3 încercări, 3 sunt greșite. sunt zodia scorpion.
Da, oamenii sunt de tot felul.
Pai eu? Eram timida când eram mică. acum nu știu, probabil depinde de cum ma simt, fata de cine, dar nu, in general nu.
Nu știu serialul "Băieți de oraș"
Încep sa îmi dau seama ca nu știu cam multe
Buna asta cu munca. O sa o împrumut și eu.
Nu, pe mine nu ma pot încurca ușor cu prostii. Mai degrabă așteaptă sa plec dacă ma apuca sa pun întrebări sau sa ii iau la rost de ceva.
Sincer, nu eram așa. Dar văzându-i pe alții, si mai ales culmea, cei cu bani sunt mereu puși pe scandal si pe făcut câte faze naspa, nu mai las nici eu. Îmi cer si eu drepturile fără Rușine.
Am răspuns la tot in unul, sa nu ne mai amețim.
Te ameteam cu atatea notificari? Degeaba imi raspunzi intr-un mesaj la toate ale mele, ca, mie cum imi vine o idee, cum iti las inca un comentariu, si isr va trebui sa imi raspunzi la toate intr-unul singur.
Stii de ce eu mi-am cumparat atunci iPhone pe culoarea alba? Fiindca dadusem cam 2600 pe el, si, ca sa iau pe alta culoarea, mai costa in plus inca vreo cateva zeci de lei, si mi-am zis: "ba, ajunge, nu mai dau inca nu stiu cat doar pentru culoare, plus ca il pun in husa, si nu se mai vede culoarea". )
Comanzi huse din China? In cate luni ajung? Ca si cuplurile acelea care isi comanda tricouri la comanda, gen "king&queen" (tot din China), si, pana le ajung tricourile, se despart. Tu iti iei "14"- le pana iti vin husele.
Totusi, Pro Max? Iti place asa mare? Femeile cam evita telefoanele asa mari. Ai fost prin mall, sa testezi putin macar "13"- le, pana acum? Eu am mers, chiar dupa ce a aparut, si de vreo 2-3 ori am mers, si numai ca sa tin telefonul in mana. )
Eu, mereu cand mananc, vizionez numere de stand-up, si imi plac cei din prima liga, precum se spune, cei pe care ii stie toata lumea.
Eu suport cat suport, dar, cand ma ia ci eva de prost, ori renunt si plec, ori raman si ma enervez. ) Uneori suport mai mult decat trebuie, in speranta ca voi primi mai mult respect, pana la urma.
Stii ca ai in telefon o iconita cu niste ochelari? Ai remarcat asta? Dar forma ochelarilor ai remarcat-o? Stii ce inseamna? Asa era forma ochelarilor lui Steve Jobs. Dar poate stii deja acest lucru. Tot de la Florea stiu si eu.
Eu sunt usor timid in realitate, si nu imi place ca sunt asa, insa nu ma pot schimba. Asa sunt eu. Am si zile cand imi lipseste timiditatea. Dar, rare sunt momentele cand am încredere in mine. In general, kmi lipseste încrederea de sine. Tu ai încredere in tine, Cata?
Nu era vorba de notificari, dar mesajele apăreau unul după altul când răspundeai, nu le punea la fiecare mesaj. Și era enervant.
Nu, eu alb am vrut. Așa mi s-a pus pata.
Husele din China ajung in maxim doua luni pe AliExpress, dar unele au început sa vina ma repede. De pe Shein vin in doua săptămâni, dar trebuie sa comanzi mai multe chestii odată ca sa îți convină transportul sau sa ai gratuit. Oricum, merita.
Pro-Max da, pentru ca e mare. De ce nu le-ar place femeilor sa aibă un telefon mare?
Am mai văzut in mall-uri, dar înainte sa îl iau pe asta.
Nu Vizionez doar stand up, ma mai uit și la câte chestii medicale, locuri frumoase, recenzii la mașini sau video-uri despre mașini, șoferi de tir. depinde de chef.
Nu știam de faza cu ochelarii
De ce nu ai încredere in tine?
Eu cred ca depinde. Nu am mereu. Dar nici sa fie rar sa am.
Ce-i drept, multe produse comandate de pe site-uri straine, nu ajung la noi in Romania. Asta e partea mai puțin plăcută, ca ajung tarziu, iar unele deloc. Nu am rabdare sa astept cu lunile dupa un produs. De abia am rabdare de pe azi pe maine. Stii ce mesaje imi plac cel mai mult? Mesajele se genul "azi Cargus/ Fan Curier va livra coletul dumneavoastră...". )
Nu am încredere in mine pentru ca am fost dezamăgit de prea multe ori, si am ajuns sa cred ca eu as fi de vina de fiecare data, chiar daca, cred ca, nu a fost mereu vina mea.
Cata, cum e sa fii casatorita, esti mai fericita decat intr-o simpla relatie? Esti fericita pentru ca ai facut acest pas?
Eu mi-am activat YouTube Premium. De fapt, am fost nevoit, ca m-au disperat acele reclame. Unele reclame sunt mai lungi decat o melodie. Si, cand stau in vana, si ma relaxez, nu suport sa tot intre acele reclame.
Televizor nici nu am. Nu folosesc. Nu m-am mai uitat la televizor de vreo 10 ani. Nici acolo nu am rabdare, si doar pentru ca sunt multe reclame, iar continutul oferit, in mare parte, nu este de calitate.
Eu casatorit nu sunt. Nu prea reusesc sa am relatie, dar nici nu mai incerc. Mi-am sters aplicatiile precum Instagram, Facebook, Tiktok, doar ca sa nu mai fiu tentat sa scriu femeilor, ca doar ma amageam. E greu singur, dar nu am ce face. Trebuie sa ma adaptez cumva.
Evita meseria de tirist/a, ca nu e asa frumoasa precum pare din exterior. Da, merita sa o faci, daca ai 20-30 de ani, ca sa aduni niste bani, insa, vorba aceea, daca nu esti pasionat/a de asa ceva, mai bine nu. Iti recomand sa faci categoria D, si sa devii sofer de autobuz/ microbuz/ autorcar.
Am lucrat si eu, pe comunitate, timp de cateva luni pe tir, si m-am lamurit. Patronii sunt cum sunt (una te intelegi cu ei la inceput, si alta e cand ajungi acolo). De colegi nu are rost sa mai zic, sunt rai, nu te suporta cand te vede ca mergi, ca incepator, acolo, intre ei. Din ce am vazut eu, majoritatea sunt betivi, care, in timpul liber, beau de rup. Eu nu suport asa oameni. Pentru mine, oameni de acest gen, sunt niste non-valori. Prefer sa lucrez pe bani mai putini, dar sa primesc respectul pe care il ofer. Nu neapărat sa lucrez in tara, cand zic de bani mai putini. Depinde in ce conjunctura nimeresti. Daca vrei, incearca sa mergi pe tir, poate iti va placea, dar ma îndoiesc. Daca esti femeie, faptul ca nu poti avea grija asa cum trebuie de igiena ta, acest lucru te va deranja foarte mult. E nasol cand nu ai conditii sa faci un dus cel putin o data/ zi. Sunt multe inconveniente. Partile bune sunt banii si faptul ca vezi lumea pe banii patronilor. Atat.
Ma incadrez in vârsta, și la faptul ca ma pasionează. Dar nu știu cu ce se mănâncă. Pentru ca nu am fost. Deci e mai mult pasiune pentru camion.
Viața de tirista clar nu as vrea sa am. Poate câțiva ani pentru ceva material. O casa, mașina, ca tot omul.
Eu o vad ca pe o meserie stresanta: esti mereu presat de timp. Tu, fiind soferul, vei fi mereu piesa de sacrificiu: patronul te va forța sa ajungi cat mai repede la destinație, ca sa nu se inchida acolo, si, indiferent de condițiile meteo tu vei merge poate prea repede, posibil sa iti iei si amenda pentru viteza (uneori si pentru over speed, adica atunci cand lasi camionul la vale sa mearga cu mai mult de 90 km/ h), iar ISCTR-ul va descoperi acest lucru cand te va verifica), uneori vei "da" in program, ca mai ai 5-10 km pana la destinație, si nu vrei sa se ia patronul de tine...
Sunt foarte munciti acei bani. Insa, cand se întâmplă ceva urat, vei zice ca nu a meritat efortul. Eu asa vad lucrurile. Nu imi risc anii din viata facand meseria asta, nici banii pentru amenzi, si nici permisul pentru a-i face pe plac patronului. Prima data tu, si apoi restul, Cata.
Da, e stresanta. Și sunt lucruri naspa sigur. Doar ca sunt niște bani câștigați într-un timp scurt.
Fiecare decide dupa cum crede.
E un avantaj dacă îți place sa conduci cred eu.
Inca una buna: el si ea in masina, ea la volan, el pasager pe locul din dreapta.
El: fă aici aici dreapta.
Ea: dreapta mea sau dreapta ta?
))