Eu am zis ca a trimis un mesaj prin care sa ne reaminteasca cat e de important sa citim si cat e de frumos, etc. Cu exemple din text
Eu am luat despre pasiunea de a citi.ce spuneti oare o fi bine?
Da e bine , ai dat exemple din text?
Nu am dat citat adica exemplu cuvant cu cuvant..ci doar in cuvintele mele.app andiii si mie mi s-a parut o porcarie punctul 3 de la sub 2...eu nu am fost atent si am pus c.predicativa.si era b.predicativa si c.subiectiva.orikm sper sa iau si eu un 9 acolo si sa am mai mult noroc la mate
Mesajul este ceea ce tu primesti adica iti ofera textul.Mesajul este acestaan iubeste mult literatura si cartea aceea cu cavaleri si jurnalul care l-a descoperit in timpul somnului.Dan este un copil fascinat de literatura si nu se poate deslipi de ea.
Ma ma lasi? Sti cat am tocit la basm schita etc. ne-am enervat degeaba ca nu ne-a dat nimic special mi-am facut 1000 de draci cu chestia asta apropo la doi roman 3 era pr sau sb?
Subiectiva
Mie-mi spui?! Stiu toate speciile pe de rost, si uite ce ne-au facut. Plus ca la exercitiul cu propozitia subordonata si-au batut joc de noi.
Mie imi spui? Si eu atata am citit alea X-(.
P.S. : Era subiectiva.
Mia am o nelamurire.din prostie la aceast punct am scris c.predicativa...trb sa pun b.predicativa.dar acum am inteles ca cea buna e subiectiva.am vreo sansa sa primesc cele 6 puncte?
Da,bineinteles ca primesti.Subiectiva e raspunsul corect
Pai am scirs c.predicativa...iar variantele erau b.predicativa si c.subiectiva...deci le-am inversat.In cerinta spunea sa notez litera.
Nu stiu, ce sa spun... Poate se ia in considerare "c" si nu se mai ia ce ai scris dupa, fiindca trebuie sa scrii doar litera, asa ca poate ai noroc.
Deci subiecte de ||| deci bai eram in ora si pariam cu aia ziceam pica basm baa ba nu fabula ba nu schita deschide aia alea cica: roman)
semneaza si tu petitia pentru acordarea celor 60 de sutimi, te rog http://www.petitieonline.com/......12/start/0
Am semnat-o si am trimis-o tutror cunoscutilor
Eu mi-am exprimat opinia in legatura cu mesajul textul, valorificand indemnul de a citii. Fragmentul a debutat cu ambitia lui Dan de a citii ( exemplu se afla printre primele randuri ). Inca de-aici reiese ca intr-un fel, fragmentul doreste parca sa ne ambitioneze sa citim si etc, etc. Asta a fost foarte simplu, subiectul II, mai ales cerinta 3, a fost groaznic!