Normal că e mai greu la istorie că e mai multă materie. Eu am luat 9, 70 la istorie, m-am apucat de pregătire în semestru 2 parcă după sărbători și m-am axat numa pe istorie, la română mai puțin că învățasem pe timpul anilor, am și avut o profesoară extraordinară. Învățam aproape zilnic cât de mult puteam
Eu am terminat liceul în 2019, și am fost la filologie. Am luat peste 8 la bac.
La geografie nu e greu, dacă știi bine tări, capitale, râuri, județe, clima și relieful e suficient. Astea sunt de bază și trebuie știute.
La istorie cred că a fost cel mai greu, dar dacă înveți din timp lecțiile nu ar trebui să ai probleme. Și la româna a fost cel mai ușor, acolo am luat 9.
La geografie știu că într-un semestru se predă Europa și în altul România. Eu am făcut Europa mai întâi, cred că așa o să faci și tu.
Eu am doi baieti si ambii au dat bac-ul la geografie pentru ca e mai usor de invatat decat la istorie. La istorie sunt multi ani de retinut dar cel mai bine tu stii ce poti si ce ti-e mai usor sa retii.
Unul a luat 9, 50 iar celalalt parca 8, 75 si nu sunt genul sa invete pe parcurs, au invatat inainte de examen.
Eu am ales Geografie ca mi s-a parut mai usor. Nu am invatat nimic extra si am luat 9.2
Skylimit întreabă:
alexandrahvf întreabă: