Poti, dar cu mare greutate si cu rezultate mediocre. Nu prea stiu insa ce medic vei putea fi fara cunostinte foarte trainice de chimie, ca nu-mi vine in ca nici o specialitate in care chimia sa nu fie esentiala.
Sigur ca da. Toti trebuie sa fim profesori de chimie cand terminam medicina. . Rezultatele mediocre de care vb dvs sunt eventual la semestrul 1 de biochimie. Daca esti atent, profii explica suficient de bine ca sa nu mai ai nevoie de mizerii gen chimiutza - problemutze. Cui ii place, poate aprofunda.
Biochimie faci un an. Apoi faci tot felul de specilitati in care ai nevoie ca de aer de chimie. N-o sa pricepi boaba din farmacologie, medicina muncii, ATI si multe altele daca nu stii multa multa chimie. Eu practic anatomie patologica de vreo 8 ani si inca mai citesc chimie pe paine (in ciuda faptului ca am fost olimpica la amteria asta)
Oricum sunt sanse ff mici sa inteleaga acum chimia. Primul semestgru de biochimie avea legatura directa, indisolubila cu chimia pentru admitere. E mai important sa stie biologia ff bine.
E mai sanatos sa aleaga alta facultate daca nu poate recupera chimia.
Chimia este o ramura importanta la medicina.Asa ca ori inveti bine la chimie ori iti alegi alta facultate.
Poti.
1. Inveti.
2. La facultatea de medicina sunt 2 tipuri de persoane: cei care stau si tocesc de la 8 la 8, sau cei care au mami si tati bani necesari pentru absolvirea examenelor.
Spor!