Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu e importanta proba orala doar prezenta asigura promovabilitatea, scrisu e important acolo e beleaua, eu la proba scrisa la romana am luat 8, 6 si la cea orala am luat mediu n-are importanta.
Scoala nu isi are rostul, sa fii vazut ce decolteu si ce fuste avea fosta mea profa de romana 27 de ani, bagagoanta, ce romana sa faci, poate oral ca de invatat nu , e jale cu scoala.
Chiar k in ziua de azi numai scoală nu se mai face mai sunt unii profi care te fac sa inveti din plăcere mda oricum multe nu faci cu scoală ...asta este lumea in care trăim
Sa-ti arat cum au intrat 23 de sarle la Medicina fara admitere si la fara taxa probabil cu media de sase in bac ca doar is olimpici la desen, geogragie, franceza, critica literara si alte aberatii :)) uite aici si crucestete pana si olimpicii la RELIGIE au intrat fara ADMITERE :)) pai ce dracu te rogi sau il salvezi pe om ca asta e rolul medicului :)) sau asta e pe felie cu popi de eu ii omor si voi ii ingropati facem jumi juma =)) uite aici http://www.umfiasi.ro/......20-%20.pdf ce parere ai?
astea cu desenele pe PC is buni la radiologie ca daca iese o radiografie danpulea sa o modifice in Photoshop sa arate bine si lumea va fi minunata asa trateaza pacientu ,
Doamne ) asa poti merge linistit la spital de aia sunt atâtea cazuri in care medicii au tratat persoanele de ceva si ele aveau altceva mda asta e lumea in care trăim cu pile si bani esti cineva nu contează cunoștințele...dar asa trebuie sa mergem mai departe.
In Suceava avem doua Spitale dar e unu langa altu unu general si unu de boli infectioase tuberculoza de astea si directoru general a ajung un parlit de medic care era pe anbulanta de sa inscris in PSD si fura de rupe ca nu-s medicamente te trimite sa-ti iei branule tot medicamente nau cu ce sa lucreze ca fura zdreanta aia de rupe stilu pai a mancat un medic o conserva de peste facuta acasa si a facut Botulism si lau purtat patru zile pe sectii de a murit omu a dat la stiri si numa medici de astea avem daca nu dai nimica nu se uita la tine si oricum nu stiu meserie is varza e o vorba ca daca vrei so termini cu viata vii la Suceava , asa e aici e jale ca sa prinzi post de medic dai 20 000 de euro si a fost concurs de asistente spaga a fost 4 000 de euro si stii cine a avut bani sa intre INFIRMIERELE trist dar adevarat sa vezi ce masini au popi ce fura astea de rup tot ce pot e jale
Am mers cu Otita la spital si mia vorbit foarte urat ca n-am dat nimica chiar nama avut am stat 3 ore sa astept sa intru cu dureri groaznice putea sa mi se sparga timpanul si se uita un prost de Orelist in urechea mea stanga si-mi zice ba... nu pot sa spun cum ca nai nici pe dracu de ce ai venit si eu ii zic pai ba domn doctor ailalta ureche is prosti bata ,
Pai e jale cu medici si asa e peste tot politie, aviatie, MAI, peste tot o mizerie , daca vrei sa faci studii dupa bac fa ceva aproape de casa chiar in oras daca poti pe trei ani ca e greu sa te duci in alt oras fara 250 de euro nu te descurci sa SUPRAVIETUIESTI!, si fa ceva pe trei ani cum ar fi Finante Banci o lalaiesti ma rog e greu de spus ce va fi e JALE!
Asa e daca nu ai bani nu se uita la tine dapoi sa ii mai intereseze k te doare pff...si cam cu nicio facultate nu mai faci nimic finante bănci gasesti ft greu de lucru pe domeniu la fel e managementul si cam toate...si legile ce s-au schimbat acum de au dat drumul la atatia hoti si criminali pai acum poti omorî ca după min 3 ani esti liber
Eu cred ca lumea are ceia ce merita, nu sustin deloc oameni adevarati iar asta se vede la vot! ia prostit pe pensionari lea mai dat zece lei la pensie si voteaza PSD!
Nu vezi fura de rup se mai tem de media de santajii in rest pace cand au distrus scolile auto deci acei oameni ca nu mai sunt compii in clasa a doispea au maxim 19 ani ca sa-si ia carnetul de profesionisti le trebuie 21 de ani deci prin asta au dstrus liceile auto na spus un cuvant nici o televiiune si n-am vazut nici un director sa protesteze le frica sa nu-si piarda scaunul, astea is isi merita si medicii si soarta.
Una dintre probleme e k noi romanii nu suntem deloc uniti si toti fac doar pentru ei si asa cum ai zis pentru 10 lei votează pe oricine nu gândesc deloc...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.171.121) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro