| Lightdark a întrebat:

Am o nelămurire și anume de ce Vladimir Putin nu fumează, nici Joe Biden sau Kim Jhon Un, sau Ci Jhon Pink care sunt cei mai importanți lideri ai lumii, dar în schimb Elon Musk fumează, nea Marin fumează, chef Cătălin fumează, până și bunicii cred ca au fumat, ei bine de ce? Este din cauza că Vladimir Putin e ortodox sau ce? Adică până acum nu am văzut sau auzit pe nici un preot care să fumeze sau un religios important, oare din cauza asta? Totuși Elon Musk e și el catolic așa că pe scurt are religia vreo legătură cu fumatul? As prefera să îmi și răspundă cineva

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca aceia sunt oameni mari si puternici care asculta de medici, ca fumatul duce la cancer de plamani si mori.

Deci: cine fumeaza isi sapa groapa cu mana lui, putand sa moara in chinuri groaznice oricand.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu crezi că niște oameni politici de talia aia își expun public viciile?

| johnnny123 a răspuns:

"Ci Jhon Pink" :-))))))))

Mare haos mai este în căpuțul ăla al tău...

| Lightdark explică (pentru johnnny123):

In capul tau nu csput m-am saturat toți să îmi folosească diminutive ma face să mă simt rău nu mai sunt copil

| johnnny123 a răspuns (pentru Lightdark):

Nasol. Dacă erai copil poate că aveai totuși o scuză pentru felul în care pocești nume, prezinți "date" complet greșite și în general aberezi... Dar dacă spui că nu mai ești copil, atunci chiar nu ai nicio scuză.

| Dragobeta a răspuns:

Am si eu o nelmurire: Fumatul e obligatoriu? Fumatul iti da prestanta sau poate mai multa minte?
Fumatul nu are nici o legatura cu religia. Doar cu educatia. Iar oamenii aia puternici au destula minte ca sa stie ca fumatul nu e sanatos, ca distruge organismul. Au destula minte sa vrea sa fie sanatosi.

| Anonimul151 a răspuns:

Fiecare face ce dorește.

Tu crezi ca Putin nu fumează ca e "ORTODOX", "CREDINCIOS"? Dacă era nu făcea atât de mult rău, dar asta e un alt subiect.

Cum spuneam. Fiecare face cum consideră. Pot fi "mari" vedete, dar să nu fumeze. Iar asta este un lucru foarte bun. Pentru că, e un "viciu" toxic, și periculos.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Ce porcarie de intrebare smrhee hee vezi ba ca acest viciu incepe de cand esti mic de la 11-12 ani, incepe cand esti prost si te gandesti domne hai sa fumez si eu sa fiu si eu ''COOL'' ca ceilalti boschetari pe care ii am in clasa, toti prindem de astia care fumeaza si care incearca sa ne traga dupa ei, daca esti prost te apuci daca te duce bibilica nu te apuci.Eu nu m-am apucat ca m-am simtit bine mai bine singur decat sa ma apuc de rahaturi ca sa ma placa niste prosti cu care oricum dupa ce termin scoala nu o sa ma mai intalnesc.

| Anonimul151 a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Chiar așa și este. I ai dat cel mai bun răspuns.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Anonimul151):

Pai asa e, asa si idiotii aia care baga la pacanele cand esti in scoala sa lauda ca ei cica ar fi smecheri ca fac chestii de ''adulti'' ca baga ca idiotii banii la pacanele si cand ajung pe la 25-30 de ani tot ei miorlaie ca si-au pierdut casa la pacanele si TU ala care n-ai fost prost sa bagi la pacanele chit ca riscu sa fii ala diferitu din clasa si sa iei bullyng tot tu esti prost ca acum NU ii intelegi pe ei si viciul lor.

| Lightdark explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Da na asta e eu oricum nu fumează și nu știu mă simt așa împărțit gen o jumătate din mine

| Anonimul151 a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Exact. Ai mare dreptate. Nici eu nu am viciile astea cu fumatul, și restul. Mie mi se par doar niște porcării, ce ar merita sa fie 100% interzise. Pentru că ar fi în favoarea omului, pentru sănătate. La fel și cu păcatele, ar trebui interzise, pentru ca și cei "mari", știu că se întâmplă lucruri de genul. Dar nu le pasă. Chiar și ăștia "mari", joacă și mai au restul viciilor... știi la care ma refer.

Din pacate, da. Noi cei care nu punem botul la prostiile astea, care nu fumam, drogam și restul, vom fi întotdeauna bătaia de joc a unora. Pentru ca le este ciuda ca vor sa ne atragă și pe noi, in acele vicii dar nu pot. Din pacate, și dacă ești liniștit, retras în școlile din "România", colegii își bat joc de noi și fac bullying, și nici în acest caz nu se I au masuri... Dar pentru elevii cei liniștiți, dacă se autoapăra și ei odată, tot ei vor cădea de vină. Tot lor li se scade nota la purtare și etc. Și cei care fac bullying, care fac chiar și crime ( mai sunt elevi de genul), ii lăsa liberi.

Dacă ești liniștit, retras... nimeni nu te baga în seama, te ignoră ca și cum nu ai face parte din clasa respectivă.

Și eu sunt în situația asta, și nu îmi e rușine să o zic, pentru ca nu am motive. Sunt o fire liniștită, de când ma știu. Și stau un banca mea. În sensul ca nu ma bag în vorbele, și viciile lor. Mai bine ma retrag, și vorbesc cu colegii doar atunci când e 100% neaparat. Că altfel, pot ajunge într o situație neplăcută. Acum sunt clasa a 11 a, și e la fel.

În clasa a 9 a am avut anxietate destul de accentuata. Am fost trimis la psiholoaga liceului pentru a discuta. Ce crezi că mi-a zis? Că trebuie "NEAPĂRAT" să discut cu colegii. Într un fel a vrut sa zică sa ma bag în viciile lor. Deci îți dai seama...

De banii de țigări, se pot lua chestii mai utile.

Adunând, lunar banii pe care ai putea sa ii dai pe țigări, ii poți economisi, și uite așa poți cumpăra ceva util, nu doar niște porcării. Care pot aduce decesul... și pot face extrem de mult rău. Dar unii cum spuneai, sunt idioți și nu înțeleg...

La fel și cu banii care ii baga în păcatele, sau chiar alte vicii. Dar, din pacate mulți elevi, adolescenți, învață de acasă, i au acele exemple negative si le folosesc și ei. Și eu am în clasa colegi, și în general, aud prin liceu. Că se droghează, că joacă jocuri de noroc. Unii lucrează doar pentru a face bani pentru viciile astea + mai primesc și burse...

| Kareta_Paul_1980 a răspuns (pentru Anonimul151):

Hey, daca vrei sa vb poti sa imi scrii

| Kareta_Paul_1980 a răspuns:

Cine a zis ca Putin nu fumeaza? E foarte simplu, din punct de vedere religios e pacat sa iti murdaresti corpul. Vorbind de oameni politici ei vor sa arate o imagine a puterii si perfectiunii, sa dea un exemplu, iar fumatul la radacina lui e un viciu. Prin urmare ei nu fumeaza in public. ( probabil, nu vom stii niciodata ce vicii au acestia)