Da, poți rămâne cu media neîncheiată. Directorul îl va susține pe profesor, pentru că știe situația la clasă. Iar în Consiliul Profesoral nu se discută așa ceva! Pe profesor nu-l poate obliga nimeni sa încheie media, dacă el nu vrea. Absolut nimeni nu intervine la rubrica sa!
În ceea ce te privește, în mod sigur, există o problemă. Tu ne-ai relatat adevărul, doar din perspectiva ta. Dar știi cum e, există adevărul meu, adevărul tău si adevărul absolut. Solicită ajutorul dirigintei, e singura care te poate salva. Dacă vrea, poate interveni pe lângă profesor, pentru a-ți mai da o șansă. Deci, șanse sunt! Nu ne-ai spus, în ce clasă ești...
Clasa a XI-a sunt. Iar nici unul din colegii mei nu are note si profesorul ne ameninta ca ne lasa pe toti in situatia asta. Nici macar nu este profesorul nostru. E suplinitor.
Nu contează dacă e profesor titular, ori profesor suplinitor. Ambii au aceleași studii. Amândoi au dreptul de a preda în învățământ. Deci, el va decide situația voastră.
Note vi s-au pus, stai liniștit. Profesorul are un caiet individual unde notează activitatea voastră din timpul orelor. Probabil, l-ați enervat pe moment și a reacționat în felul său (...).
Învățați și, ce să zic, fiți optimiști. Timp, pentru a rezolva situația, încă este.
Nu are cum sa-ti incheie cu o nota. Da, poate sa faca asta. Ofera-te sa raspunzi la ore.
In principiu profesorul face ce vrea, poate sa iti scoata 2 note peste noapte sau poate sa nu iti inchei media
Din cate stiu, nu are voie sa nu te incheie.
Are voie doar in cazul in care ai lipsit 25% din orele din acel semestru.
Iar in cazul tau n-are nici o treaba cu absentele, practic nu are voie. Plus ca daca ceilalti colegi au note iar el te lasa neincheiat mergi frumos la director si ii spui, ai 4 absente iar colegii tai au note si tu nu, va bate prea tare la ochi acest lucru.
Acum depinde si ce faci pe la ore,ca daca nu esti cuminte,si razi in ore sau faci misto de profesor s-ar putea sa iti lase si media neincheiata,dar daca esti cumintel eu nu cred , e si o vorba, "capul plecat, sabia nu-l taie" asa ca... nu stiu ce sa zic. Depinde si de profesor acum, ca daca e genul ala rau, care daca are pica pe cineva, Slabe Sanse.
Nu. este obligat sa o incheie, iar daca nu vrea, trebuie sa faci scrisoare deschisa catre director si comitetul profesoral. Este bataie de joc