N-am luat pastile pentru asa ceva pentru ca am constatat ca trebuie sa ai aceste calitati mai intii.Adeca intelect, memorie, la mine bate vintul.Deci nu prea am ce-mi dezvolta.
Depinde de organism.Eu,în clasa a 8-a, în perioada cu examenele am luat MgB6. Poate m-au ajutat,poate nu m-au ajutat... cert e că am obţinut rezultate bune.
P.S.: Dacă ai de gând să încerci,să nu iei de-alea ce conţin lecitină, gen Memoplus, că o să te îngraşi.Cantitatea de lecitină din alimente e considerată numai bună.Cea in plus, doar te "prosteşte".
DyaTH stai linistita nu ingrasa am luat si eu si nu am patit nimic.Dar mie mi-s-a parut ca nu au avut nici un efect.Dar eu zic totusi sa incerci poate pe tine o sa te ajute si in plus mai e si autosugestia, daca stii ca iei un medicament pentru memorie chiar si tu o sa ai impresia ca iti amintesti un lucru care inainte nu ti l-ai fi putut aminti
Deci poti ajunge sa uiti unde ti-ai lasat flaconul cu pastile de nu-ma-uita. mama lor de hoti! si eu cum imi mai recuperez mintea inapoi?
Va trebui sa te straduiesti
Iti spun sigur ca toate pastilele care le arata in reclame la tv nu sunt folositoare!
deci parerea mea e sa nu dai bani pe ceea ce cred ca nu o sa-ti foloseasca!
e alegerea ta acum!
anonim_4396 întreabă: