| stealthb a întrebat:

Am o prietena care vrea sa intre la arhitectura la bucuresti si stiu ca se da admitere la tesen tehnic si artistic. stie cineva mai exact ce s-a dat in ultimii ani? pe site-ul universitatii scrie ca se doreste sa se evalueaze bla bla... dar pe mine ma intereseaza exact cam in ce consta probleme si ce se da exact si niste pareri personale (greu, usor, etc). ah si cu cat timp inainte ar trebui sa se mediteze la desen tehnic si cam cat costa happy mersi

Răspuns Câştigător
| georgesur a răspuns:

Anul trecut fiul meu a intrat la IAIM, asa ca iti vb in cunostiinta de cauza.
Din pacate nu mai tin minte exact subiectele(si nici nu sunt din domeniu, asa ca terminologia mea...).
Ar tr facute meditatii minim 1 an la Bucuresti (al meu a facut 2)cu profesori de acolo(in Gara de Nord.in weekend vei vedea zeci/sute de tineri cu "tub si teu" in spate.aia sunt provincialii care merg la prega.)Orele de prega nu costa mult... dar deplasarea, cazarea...
Subiecte au fost trei:
-unul de cultura arhitectonica: "desenati o constructie celebra din una din urmatoarele capitale:" .si erau insirate vreo 10
-unul de "geometrie descriptiva": .se da un cub cu latura., care este intersectat cu un plan care trece prin punctele...Se suceste cubul astfel incit diagonala mare sa fie perpendiculara pe planul orizontal. Faceti proiectia orizontala si laterala a sectiunii cubului cu planul...
(formulare aproximativa)
-Cel de desen tehnic(cel mai greu, cu mai multe subpuncte)
Ocladire are dimensiunile., este compusa din...Reprezentatre axonometrica si desenati in interior mobilierul; faceti sectiunea orizontala la inaltimea de 90cm fata de temelie...; sectiunea verticala prin punctele...

Candidati .peste 1000, notele f. mici (la desen)...cu 6, 5-7 te poti considera intrat(sub 10 candidati iau note la desen peste 8 )
Succes!
PS- Pt alte amanunte...(daca imi amintesc).pe privat

0 răspunsuri: