1.Esti prost
2.esti prost
3.Vezi-ti de carte si lasa fetele
si 4. spune-i mamei tale sa te duca la budimex-ai ceva probleme cu capu:''pact cu satana'',''il caut pe d-zeu'',. Ba daca esti credincios respectati mama(asa cum scrie in biblie)si du-te la scoala.
Ce viata are lumea...
Ce sa zic, imi pare rau pentru tine, o sa ti se prezinte teoria chibritului si n-ai ce face, mai bine decat sa zici ceea ce ai scris tu mai sus, te sfatuiesc sa taci. e mai bine asa. daca te prezinti cu discursul asta va crede ca faci misto de ea si ca faci pe desteptu'. parerea mea e ca atunci cand esti intrebat, sa lasi capul jos si sa taci, sa creada macar ca iti pare rau.promite-i ca te vei duce sa vorbesti cu profii sa te asculte si ca nu se va mai intampla. fa astfel incat sa nu-ti cheme parintii la scoala, ca atunci vei fi facut de tot rahatul.si inca un sfat, asa bonus. du-te la scoala.cand am fost in liceu, am facut aceeasi greseala ca si tine, iar acum ca am terminat imi pare rau, crede-ma, sunt multe lucruri pe care le-am pierdut, inclusiv amintiri alaturi de colegi, nu numai materia predata.
Spune-i si uh ca ai fost bolnav si nai vrut sa vii sa ii imbolnavesti p totiP.S.eu asa fac cand nu ma duc si ma intrebare diriga dc n-am venit la skl
Mai dar fiti seriosi va rog. shattene realizezi ca daca i spun asta dupa tot ce s a intamplat par un porc nesimtit fara pic de creier pe care l ar rasa repetent fara sa i pese?
alexcatalin13 întreabă: