| copac8388 a întrebat:

Am o problema.Ce pot face ca sa imi deblochez mintea la matematica. Efectiv stau si ma uit la o problema de mate si ma chinui si tot nu reusesc.Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Dacă nu faci nimic sa îți antrenezi creierul nu poți sa înțelegi matematica! Pe lângă faptul ca trebuie sa lucrezi 2-3 ore pe zi trebuie sa faci ceva sa îți îmbunătățești componenta cognitiva a creierului. Asta înseamnă că în timpul tău liber trebuie sa faci ceva care îți pune creierul la munca.Incearca sa faci un puzzle sau sa citești o carte.Nu este de ajuns sa lucrezi.Trebuie sa faci ceva sa îți dezvolți gândirea iar statul în fața ecranelor nu te ajuta. Așadar lucrezi 2-3 ore pe zi iar apoi fa ceva care îți dezvolta concentrarea ex: cititul.Eu nu prea citeam carți și nu aveam puterea de concentrare dezvoltata așa că niciodată nu am putut sa înțeleg matematica și nici nu mi-a plăcut. Cei mai buni la matematica pe lângă faptul ca lucrează foarte mult nu isi prea petrec timpul în fața ecranelor ca să se poată concentra! Multa bafta!

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Roaga pe cineva sa iti explice, poate un coleg de clasa? Si ii aduci o prajitura in semn de multumire.

| johnnny123 a răspuns:

În ce sens "să-ți deblochezi mintea"?

Adică știi matematică dar nu te poți concentra la probleme, sau pur și simplu nu înțelegi matematica?

| LordCristobal a răspuns:

Uita-te pe YouToube daca gasesti rezolvarea la exercitiile tale sau gaseste-ti un profesor cae sa te ajute cu niste meditatii.

| copac8388 explică (pentru LordCristobal):

M-am uitat pe Youtube si pot zice ca m-a ajutat mult

| copac8388 explică (pentru LordCristobal):

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meditații.

| andre40 a răspuns:

Așa eram și eu în generală, îți recomand să începi să mergi la pregătire, sau să rogi pe cineva să îți explice tot ceea ce nu înțelegi, te va debloca

| andre40 a răspuns:

Mergi la pregătire