Dacă nu faci nimic sa îți antrenezi creierul nu poți sa înțelegi matematica! Pe lângă faptul ca trebuie sa lucrezi 2-3 ore pe zi trebuie sa faci ceva sa îți îmbunătățești componenta cognitiva a creierului. Asta înseamnă că în timpul tău liber trebuie sa faci ceva care îți pune creierul la munca.Incearca sa faci un puzzle sau sa citești o carte.Nu este de ajuns sa lucrezi.Trebuie sa faci ceva sa îți dezvolți gândirea iar statul în fața ecranelor nu te ajuta. Așadar lucrezi 2-3 ore pe zi iar apoi fa ceva care îți dezvolta concentrarea ex: cititul.Eu nu prea citeam carți și nu aveam puterea de concentrare dezvoltata așa că niciodată nu am putut sa înțeleg matematica și nici nu mi-a plăcut. Cei mai buni la matematica pe lângă faptul ca lucrează foarte mult nu isi prea petrec timpul în fața ecranelor ca să se poată concentra! Multa bafta!
Roaga pe cineva sa iti explice, poate un coleg de clasa? Si ii aduci o prajitura in semn de multumire.
În ce sens "să-ți deblochezi mintea"?
Adică știi matematică dar nu te poți concentra la probleme, sau pur și simplu nu înțelegi matematica?
Uita-te pe YouToube daca gasesti rezolvarea la exercitiile tale sau gaseste-ti un profesor cae sa te ajute cu niste meditatii.
M-am uitat pe Youtube si pot zice ca m-a ajutat mult
Multumesc!
Așa eram și eu în generală, îți recomand să începi să mergi la pregătire, sau să rogi pe cineva să îți explice tot ceea ce nu înțelegi, te va debloca
anaadiaconu întreabă: