| XtremeOne a întrebat:

Am o problema cu relatiile. Trei dintre relatiile mele.s.au sfarsit rapid din cauza mea. Inainte de prima intalnire am vorbit normal cu feta intr.o maniera foarte frumoasa. Pot sa spun ca la acest capitol ma descurc. Bun a avut incredere in mine i.am.aratat afectiune prin mesaje care au fost sincere din partea mea. A venit timpul sa merg cu ea undeva... Am mers la un film.de comedie cu inca doi colegi (un baiat si o fata) si am dezamagit.o... Dupa film.am.condus.o acasa cu taxiul si peste 2 ore imi da mesaj care prin rezumat suna asa : esti diferit fata de facebook.Parca zici ca nu eram impreuna. Si apoi s-a terminat. Ma simt prost si nu stiu ce sa fac.Nu este prima data cand o patesc dar nu reusesc sa imi iasa o data bine.Nu a mai fost la fel de rau dar nici bine.Nu stiu ce sa mai fac. Imi este sincer.rusine sa mai vorbesc cu alta fata acum.De frica sa nu o mai dau din nou in bara

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Ştii, este adevărat că în lumea virtuală oamenii sunt mult mai diferiţi faţă de felul în care sunt în realitate. Deseori mulţi mint sau îşi creează imagini care nu îi reprezintă. Probabil pe Facebook erai mai atent cu ea şi discutai mai liber, fără emoţii dar când a venit timpul să vă vedeţi faţă-n faţă, te-ai pierdut. Sfatul meu este să îţi faci o prietenă pe care o cunoşti deja şi îţi este amică sau dacă vrei să apelezi din nou la reţelele de socializare, ai grijă să te comporţi la fel şi când va fi vorba de întâlnire. Cu ruşinea mori de foame.

Numai bine!

2 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Frate, ai emoții? Nu i ai oferit atenție cand ai ieșit cu ea? Asculta aici cum faci, data viitoare mergi doar tu cu ea! In cazul asta nu ti mai atrage nimeni atenția si da stiu ca e mai naspa dar nu o sa i chemi de fiecare data pe colegii tai sa Ieșiți împreuna

| XtremeOne explică:

Sunt si emotii... Pe care nu reusesc sa le depasesc