Din cate stiam eu, inainte de scrie un punct de la un alt subiect N in timpul rezolvarii unui subiect diferit M, se scrie "Sub. N" in cadrul acelui subiect care era in curs de completare.
Adica este un fel de acolada care incepe de la scrierea "Sub. N" pana la inceperea "Sub. M".
Daca tu zici ca ai scris un exercitiu din alt subiect, normal era sa scrii dupa exercitiul precedent din subiectul M, " "Sub. N" si exercitul" si dupa ce ai terminat, trebuia sa scrii din nou "Sub. M(cel in curs de completare)" si sa continui scrierea celorlalte exercitii, dar asta numai daca vrei sa incorporezi un exercitu din alt subiect intr-un subiect in curs de completare.
Daca ai terminat sa zicem subiectul N, scrii "Sub. M" si treci la subiectul M.
Si referitor la puncte obtiunte, conform baremului fiecare lucru scris este punctat. Adica daca ai scris bine formula, rezolvarea si desenul, punctatiile, raspunsul, etc., totul se va puncta in corcondanta cu baremul.
[Metode diferite/ciudate de rezolvare (ce nu se gasesc in barem) duc la pierderea punctelor ce se atribuie rezolvarii]
Da, deci cand am revenit asupra subpunctului am scris din nou subiectul, numarul problemei si subpunctul la care am inceput sa lucrez.Problema e ca am rezolvat acel subpunct in doua parti diferite.Practic jumatate am rezolvat intr-o parte, iar cealalat jumatate in alta parte
Pai si pe barem scrie ca se puncteaza orice forma corecta de rezolvare
*cealalta
Nu, in acest caz chiar nu exista probleme.
Sigur ca se puncteaza orice rezolvare corecta, ce e in barem e o metoda de rezolvare, un mod de a gandi problema, dar daca aplici alta metoda, fiind tot corecta, iti puncteaza raspunsul fara dar si poate.
Nu cred.Dar o sa vedem cum au considerat asta cei ce au corectat lucrarea.Multa bafta, iti tin pumni.
Probabil o sa observe cei care corecteaza si nu o sa te depuncteze asa mult sau chiar deloc in cazul ca e facut bine problema
Bine asta depinde si de ei
Inteleg.Multumesc mult de raspuns!