| Spawny a întrebat:

Am o problema mai delicata... Pe primul sem am avut media 5 la matematica.
Dar pe semestrul 2 am notele 4, 4 si 3 in teza mai sunt sanse sa trec?
Daca da dati niste ideii! Funda! happy crying
Eu nu sunt prost dar sunt lenes si acu pe sfarsit de an nu prea mai sunt sanse...

Răspuns Câştigător
| PrsRaluca a răspuns:

DA, ai sanse! Vorbeste cu profesorul tau(daca e profesoara du-i si un buchet de flori, va fi greu sa refuze) si intreaba-l cum ai putea sa iti maresti media.
In general la sfarsit de an scolar, profesorii sunt mai indulgenti si pun cate un 7-8 de la ei. Sau altii le ofera elevilor mai multe optiuni ca sa treaca sau sa-si mai indrepte media. De exemplu, ai putea sa faci un referat pe un subiect pe care ti-l da, sa-ti dea un test, sau o tema recapitulativa pe care sa o aduci rezolvata. Daca e un profesor mai sever poti sa rogi dirigintele sa intervina, dar e nevoie si de cooperare din partea ta, adica sa-i vorbesti frumos, sa ii ceri scuze pentru deranj sau daca ai facut cumva probleme la ore. Si stiu ca e jenant, dar daca parintii tai stiu despre notele tale si nu sunt suparati, atunci poti chema unul din ei la scoala sa vorbeasca (,) cu proful/profa, aducand, bineinteles, o mica "atentie". Vor ajunge ei la un acord.
Nu-ti fie rusine, probabil ca mai sunt multi in situatia ta! Si in plus, profesorii sunt si ei oameni, crede-ma ca nimanui nu-i convine sa-si intrerupa concediul ca sa dai tu corigenta! big grin

5 răspunsuri:
| SkyHigh a răspuns:

Nu prea ai şanse să treci. te-aş sfătui să mai răspunzi odată, dar să înveţi cât de cât, cu un 7 eu zic că te-ai scoate. acum tu decizihappy Baftă!

| Corina a răspuns:

Daca te pui putin cu burta pe carte, acum, pe ultima suta de metri si o rogi pe profesoara sa te asculte, daca iti pune un 7 sau doi de 6, iti iese media 4, 5, deci rotunjita va fi 5. In consecinta ai sanse sa treci. Totul depinde de profesoara si de comportamentul tau fata de ea din timpul anului. Daca ai fost un elev cuminte, respectuos, nu ai deranjat-o in timpul orei, atunci si ea va fi binevoitoare (cu conditia sa inveti si sa stii), daca nu, atunci chiar nu mai ai nicio sansa de trecere. Bafta!

| ceausexu a răspuns:

Dă nişte mită la profesori, eu aşa am facuthappy

| ceausexu a răspuns:

Dă nişte mită la profesori, eu aşa am facuthappy

| djrobby a răspuns:

Sanse ai doar da inveti, ti-ar trebui un 8 ca sa treci! bafta!