| Teo532 a întrebat:

Am o problema mare, eu în clasa a 8-a am rămas corigent la matematica, m-am dus la un liceu cu media 4, erau și de 3 pentru ca astea au rămas, eu dacă în a 10-a vreau sa ma mut la altul ce pași trebuie sa urmez? Sau dau o evaluare sau merg cu media claselor 5-8 (7.20)?

Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Pentru a te muta la un alt liceu trebuie ca media generala a anului trecut sa fie cel putin egala cu media ultimului din respectiva clasa in care vrei sa mergi. Exceptie: Daca esti in clasa a 9a, nu se ia media de pe clasa a 8a, ci media de admitere cu care ai intrat la liceu (in cazul tau, media 4).
De exemplu, daca ai terminat clasa a 9a, pentru a te muta la alt liceu, trebuie ca media generala din clasa a 9a sa fie cel putin egala cu a ultimului de la clasa la care te muti.

Mergi in August la secretariatul respectivului liceu si ceri o cerere de transfer. O completezi, apoi mergi la liceul la care esti actual si le ceri sa iti dea aviz pe cererea completata. Dupa ce ti-au avizat transferul, lasi cererea la secretariatul noului liceu.
Apoi, ti se va comunica cand se vor da examenele de diferenta. Daca treci cu bine de aceste examene, ti se va aproba transferul.

http://www.cuza.ro/......0elevi.pdf
La pagina 8 gasesti cum arata o cerere de transfer.

2 răspunsuri:
| Ricardo26 a răspuns:

Dacă te muți la un liceul ce are acelasi profil la care esti si acum nu mai dai nici o evaluare. Dacă mergi la un liceu cu un profil diferit de cel pe care l-ai facut in clasa a 9a se dau asa numitele diferențe. Mai clar spus vei da examene la materiale pe care nu le-ai facut in clasa a 9a asta daca va exista vreo materie

| Ricardo26 a răspuns:

Dacă te muți la un alt liceu care are acelasi profil ca si cel pe care îl faci acum nu dai diferente