anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema... nu ma pot decide in legatura cu ceva. La liceu... am intrat la filo. Si la noi sunt doua clase de filo, iar eu sunt la prima, la cei care au intrat primii, dar as vrea sa ma transfer la a 2-a. Problema este ca, daca ma transfer, o sa fiu cam desconsiderata, pentru ca ma duc de la clasa buna la clasa mai slaba, si daca raman..aici e problema, daca raman, o sa-mi continui viata stupida ascultand in fiecare pauza muzuca, doar ca sa nu mai aud pe cea care sa zicem ca mi-ar fi prietena *profitoare* cum ma bate la cap cu mesajele ei de pe fb si alte tampenii, nu am nici cu cine sa vorbesc, grupul fetelor. stiti voi, in fiecare clasa e cate unul, tipa de zici ca sunt nebune, si te ia durerea de cap cand le auzi. Mai vorbesc cu o fata care ma considera enervanta ( enervanta pentru muzica ce o ascult), si cand am incercat sa vorbesc cu alte fete, nu ma bagau in seama. De ce mereu patesc ceea ce nu vreau. Ma gandeam ca liceul va fi frumos, dar nu e. Si plus ca mai e una care ma considera o amenintare. Sa nu cumva sa iau eu o nota mare ca turbeaza. si mai suntem si rude.
Nu stiu ce sa fac. Daca ma transfer, imi dezamagesc parintii, daca nu..stau cu nervii la pamant mereu. Daca vreti, imi dati si mie un sfat, cu toate ca nu prea imi place sa cer ajutor.

32 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Exactly! Now you see my point! Better there than unhappy! An unhappy Daisuki means World War III after all!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

A third war would not be too good.
So be happy