Este absurd sa pui doar o optiune, pune cate optiuni vrei, incepand cu liceul din satul tau. Daca nu intri la prima optiune, vei putea decide ulterior daca mergi la oras sau nu.
Nu te lua după ai tăi!
Pune opțiuni pentru toate liceele unde ai vrea să ajungi! Chiar dacă e să intri „la oraș", roagă-i să îți acorde măcar două semestre ca să le poți dovedi că și acolo poți lua note la fel de bune.
Chestia asta că ei o să-mi plătească căminul dacă ar fi să merg la oraș. Le-am dat și varianta să mă angajez undeva cu acordul lor să-mi plătesc singură căminul. Ei spun că eu fac asta doar pentru că "mi-e a pleca de acasă".
Și nu vei pleca oricum de acasă? Mai devreme sau mai târziu, tot acolo se ajunge.
Buna.Eu zic sa pui cat mai multe optiuni si vezi unde intri, iar apoi discuti cu parintii ce sa faceti.
Pai depinde si la ce liceu vrei poate e mai bun liceul de la tine din sat decat ce-l de la oras.
La cât de "bun" e liceul din satul meu nici nu ar trebui să-mi fac probleme că nu iau peste 5. Totuși ai alte "uși" deschise când ai făcut un liceu la oraș. Asta e, măcar aici să intru cu riscul punerii unei singure variante.