| ViSe CoLoRaTe a întrebat:

Am o problema. pot sa spun asa...eu am un caracter tacut dar am observat ca nu prea ma inteleg cu toti copii care vreau sa mii fac prieteni, dar nu prea pot pentru ca lor nu li-ii interesant cu mine, sunt plictisitoare citeo data, asa cred eu, dar intodeauna ma starui sa ajut pe cel care sufara macar cu putin, eu vreau sa ma schimb in asa fel in cit sa l-e fie interesant celor din jur cu mine dar nu stiu cum, ajutati-ma va rog cu sfaturi, si multumesc din suflet pentru ca acest site este de foles mie!

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

Dupa cite stiu eu, tocmai cei mai interesanti se cred cei mai plictisitori.
interesant la nivelul socant care atrage atentia tuturor inseamna prin definitie un interes pe termen scurt.
nu trebuie sa te schimbi, trebuie sa astepti ca sa fii observata asa cum trebuie. nu cred ca vrei sa atragi atentia cu orice pret, trebuie sa stii ca nu cantitatea ci calitatea conteaza. deci nu numarul. o persoana care te apreciaza cu adevarat e mai importanta decit o mie care sunt atrase numai de ceea ce-i la suprafata.
deci sa te schimbi tu pentru ei e o greseala, numai cine te place pentru ceea ce esti tu cu adevarat te place pe tine, ca persoana, altfel va fi totul o iluzie.

5 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Fiecare are temperamentul si caracterul lui.
Nu inseamnca ca daca esti tacuta nu iti poti face prieteni.Si eu ma consider destul de tacuta, dar am foarte multi prieteni.
Nu te poti intelege cu toata lumea. Poate persoanele de care ai dat pana acum nu erau persoanele potrivite. Poti avea un prieten si bun decat o gramada care sa nu iti fie priewteni adevarati.
Nu iti fa probleme in privinta asta.In timp te vei schimba.Nu poti face marea schimbare asa peste noapte. Iar in privinta prietenilor, iti spun eu ca in momentul cand o sa gasesti o persoana in preajma careia te vei simti in largul tau si cu care vei putea vorbi, acea persoana iti va fi prieten.
Nu are rost sa incerci sa fii prieten cu toate persoanele, pentru ca e cam imposibil...sau pur si simplu sunt persoane langa care nu te poti deschide, sau nu gasesti nimic de discutat.
:*Succes!(daca vrei sa vorbesti cu cineva.lasa-mi mesaj cu idul tau)

| ionutk9 a răspuns:

Uite un secret daca inveti sa scrii toata lumea o sa te placa pana si eu pe cuvantwinking

| MarcAnthony a răspuns:

Dinuts, fii doar naturala, si ai sa pari si interesanta. Nu stiu cati ani ai, insa probabil la varsta ta este normal, nu stiu...incearca sa ii motivezi sa faceti ceva impreuna, gen "haideti sa ne jucam nu stiu-unde, haideti sa vedem un film, etc." si fii putin mai comunicativa...intreaba-i ce mai fac, cum se simt, daca au vreo problema, si in mod cert vei avea succes. happy Multa bafta!

| Daddy s girl a răspuns:

Nu tu trebuie sa te schimbi.chiar daca esti tacuta cu siguranta esti interesanta in felul tau de a fii.incerca sa comunici mai mult cu cei care te cunosc mai bine in felul asta vei capata incredere in tine si iti va fi mult mai simplu sa comunici si cu ceilalti care te cunosc mai putin.bafta

| ViSe CoLoRaTe explică:

Va multumesc mult ca m-ati ajutat!