Da, normal...doar sa aveti grija sa nu ii spuna directoarea la profesoara voastra ce ati zis si sa nu ia dupa aceea nici o masura, ca vi s-a dus media in principiu ar trebui sa se afle chestiile de genul asta.Nu cred ca ai probleme cu notele, dar asta iti poate afecta nivelul, si din cate ai spus, esti pasionata de limba romana, te descurci. deci meritati o profesoara competenta. Dece nu vorbesti cu diriginta/dirigintele? Mi se pare o cale mult mai simpla de a rezolva problema
Nu mi se pare dovada de respect sa-ti faci profesoara proasta. te crezi cumva mai buna ca ea?
Degeaba! Ceea ce fae ea e total regulamentar.
1) Ia caietul tau pentru. ca te considera desteapta, ceea ce nu se vede deloc!
2-3) Ele nu sunt obligate sa invete carti intregi pe din afara cum nu sunteti nici voi obligate. Vezi ca pe carte scrie: Ajutorul invatatorului sau ceva in gen.
Degeaba ii spui directorului tau, caci nu poate face nimic.
De cand s-a incalzit vremea si ii bate soarele in cap pe unii a inceput sa le fiarba desteptaciunea in cap. Este a treia persoana care in ultimele 12 ore aici pe TPU sufera de desteptaciune. In cazul de fata userul spune ca are profesoara proasta si ea este, atentie "foarte destepta". Rcomandare pentru viitori potentiali destepti, a venit caldura, protejativa capul de razele soarelui, "pericol de desteptaciune".
Profesoara de romana proasta? nu cred.si daca are incredere in voi si va implica cumva si pe voi in viata propriei voastre activitati e rau? ciudata afirmatie.inteleg ca voi fetele bune santeti mult mai destepte decat ea.pai spunetii directoarei ca vreti sa predati voi si profesorii sa faca scoala. dar directoarea e proasta? sau desteapta? au facut o facultate degeaba.eu am avut doar profesori destepti.si tot din carti ne predau si ei.asa am invatat. dar tu ce nota ai la romana? fiindca vad ca stii scrie corect? profa,
Aolo pai e grava problema ...nu stiu nu prea cred ca ar trebui sa mergeti chiar la directoare cred ca mai degraba sa apelati la diriginata pentru ea va asculta si va ia altfel in serios decat directoarea
dar cred ca ar trebiu sa ii spuneti ca e o profesoara incompetenta si gta...va trebui sa ia masuri. sper sa scapati de ea repede popz
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: