Cine spune că e musai să te măriți? Nu puteți sta împreună și fără conveniențe?
Ai abia 21 de ani. Pana pe la 26 nu ti-as recomanda. Termina-ti studiile, aseaza-te cat de cat profesional si dupa te poti gandi la maritis
Nu cununia e problema, cununie inseamna 1 saptamana sau luna de concediu si poti binemerci sa faci asta intr-o vacanta sau in rezidentiat, si apoi locuit impreuna cu sotul, chestii caer nu iti deranjeaza scoala, sau nu foarte tare (presupun ca in pat ajungeti si cu si fara cununie)
si iti recomand sa faci asta dupa ce ai trait cu sotul timp de un an cel putin (atunci amandoi e clar ca nu aveti probleme de adaptare la a trai impreuna)
problema sunt copiii, ai de ales intre cariera/copii/sau masochism (adica si scoala/rezidentiat si copii in acelasi timp), care mai ales la rezidentiat e greu cu spume, pentru ca in toate spitalele e o imbecilitate INCREDIBIL DE IMBECILA, se fac ture de 36-48h, si cu toate ca s-ar putea rezolva si face ture normale, IMBECILITATEA SPUNE "de ce sa schimbam daca asa merge bine?" adica, rezidentii sunt tineri, pot sa faca fata, hai sa le distrugem sananatea, doar D'AIA ca "merge bine asa"
După examenul de rezidențiat. Ți-ai ales liniștită postul și după eu zic ca e ok.
E greu pe timpul facultății. Mai bine aștepți sa o termini și sa iei și rezidențiatul. După, dacă vrei, te poți căsători fără probleme.
Anii clinici te vor solicita mai mult, mi se pare ca avem prea multa informație pentru ăștia 3 ani de clinic și va trebui sa investești mult timp în învățat.
Deci mai bine după, dar decizia e a ta în final. Mult succes!
Eu ti-as recomanda sa te focusezi pe facultate, s-o termini. Ati putea pentru inceput sa va logoditi, poti face asta inclusiv la biserica, printr-o slujbba de logodna, daca treaba asta iti da o stare interioara buna. Dar nu stiu daca e un moment prielnic sa va mutati impreuna si sa renunti la ajutorul de zi cu zi pe care ti-l ofera parintii tai (ma rog, detalii pe care inca nu le-ai dat, am presupus eu ca asa ar sta lucrurile acum). Daca mai apare si un copil, atunci devine si mai complicat de tinut in paralel facultatea. Deci, take it slow. Nu e un concurs, care se marita prima e cea mai smechera.