| RaskolnikovR a întrebat:

Am o situatie ciudata la scoala :
Deja de o luna sunt imbolizat acasa din cauza unei probleme medicale serioase, si discutasem cu toti profesorii la care mai aveam nevoie de note si majoritatea au fost ok sa-mi dea note pe proiecte si/sau teste online. La o materie la care am 4 ore pe saptamana, deci am nevoie de 7 note, profesoara mi-a spus astazi ca ma incheie cu 6 note. nu am inteles daca vrea sa ma lase neincheiat si am intrebat-o cum e posibil, a zis ca ma incheie cu 6 note (nu ca ma lasa neincheiat), si a specificat ca e din cauza ca am multe absente la ora ei. Am vorbit si cu directorul si el mi-a spus ca nu are voie sa ma incheie cu 6 note si ca el a discutat cu ea despre asta mai devreme si au cazut de acord ca o sa am 7. Nu inteleg deloc situatia si sunt foarte stresat, voi ce spuneti? E posibil sa ma incheie cu 6?

2 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Daca profesoara vrea, e posibil sa incheie media si cu 6 note.
Sa trimiti din timp scutirea pentru motivarea notelor. Altfel dai de alta problema.

| RaskolnikovR explică (pentru Nonameagain):

Oare stii daca e vreo lege care trateaza situatia asta? Eu tot ce am gasit era ca daca nu ai numarul minim ramai neincheiat.