| RamonaMn a întrebat:

Am primit astazi un mesaj pe mess: "

ANUNT! Oriunde te vei afla pe 27 august 2009 la 00.30, nu uita să ridici ochii spre cer. Vor fi două luni pe cer. Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare pe cerul înstelat şi va fi la fel de \"grasă\" ca luna plină. Marte se va afla la 34, 65 milioane de mile faţă de Terra. Evenimentul se va mai produce în anul 2287. Împarte această informaţie cu prietenii tăi pentru că nimeni în viaţă azi nu va mai vedea fenomenul a doua oară"
E adevarat? straight face

14 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Da am primit si eu un mesaj de la niste prietenii pe Internet in care s-a facut vorbire despre acest fenomen rar. Sa ne dorim sa fie cer senin, pentru a vedea intr-adevar cele 2 "luni" pe cer.
Este bine ca aceasta informatie sa fie difuzata pentru a beneficia de ea cat mai multa lume. Te felicit pentru aceasta initiativa de comunicare.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu daca e adevarat.happyO sa privim cerul atunci si o sa vedemwinking

| Moneyandfame a răspuns:

Cui ii pasa?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ca e ca nu e, vom vedea. Oricum, sunt multi copii care au pus pana pe un calculator conectat acum si cu chef de glume (proaste din pacate).

lolita
| lolita a răspuns:

Nu am auzit nimic la tel, nu cred ca este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si iarasi marmota invelea ciocolata...bla,bla, bla.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu stiu daca e adevarat sau nu dar am citit aceasta informatie pe TPU cu ceva timp in urma. Sa urmarim deci pe 27 august la ora 00, 30 evenimentul...

| bubukid a răspuns:

Aiurealaughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

Draga Ramona, e o mare pacaleala. Mariana, nu e bine ca aceasta informatie sa fie difuzata, pentru ca foarte multa lume va fi dezinformata.
http://www.astro-urseanu.ro/pacaleala_martiana.html

| adyth a răspuns:

A fost un caz acum cativa ani(nu mai tin minte exact) cand se spunea ca marte este vizibila pe cer. o fi fost, dar in nici un caz la fel de mare ca luna big grin eu n'am vazut asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai fost trimis un mesaj cu ACELASI continut si in anul 2007. cauta e net si vei gasi, sincer cred ca e cineva care tot spera sa se intample asa ceva big grin vrajeala, nu va lasati prostiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat ca planeta Marte va fi cel mai aproape de Terra. Dar se va vedea ce se vede si acum ca mare diferenta intr-o saptamana nu e. Planeta Marte va fi grasa ca forma adica rotunda dar de sute de ori mai mica ca Luna. Nu va fi nimic spectaculos.

| Annitu a răspuns:

Nu crede toate prostiiIe, scumo>big grin