Bună, Cătălina. Și eu am citit-o(am trecut și peste faza cu: ah îl ador pe Edward!), da poți să o citești fără grijă! În mare parte cred că știi ce s-a întâmplat, dacă nu ai văzut și filmele deja! Da, cred că o poți citi! Aceste cărți nu sunt unele filozofice sau nu știu de care, nu te pun în dificultate! Le înțelegi ușor și fără să fi auzit nimic de ele!
Lectură plăcută, Peace!
Nu stiu daca o vei intelege, am o sugestie: uita-te la primele 2 filme (Twilight si New Moon).
Da, probabil, dar tot farmecul va disparea. E foarte frumos sa citesti amurg, sa iti dai seama cum s-au intalnit. Daca nu poti, uita-te macar la filme. Cred ca la biblioteca din orasul tau o sa gasesti si cartile.
http://forever-twilight-fan.blogspot.com/
Buna! Nu prea o sa intelegi ceva din ce vei citi. ''Eclipsa'' este a treia parte, deci... Deja aici in ''Eclipsa'' sunt multe schimbate. Ai putea sa te uiti la primele doua filme, iar apoi citesti cartea XD
Si eu can m-am uitat la "Real Wife Stories 11 " mi-am pus aceiasi intrebare. SI cu cartea asta e cam acelasi lucru.
Buna, nu o vei intelege, dar mai bine vizioneaza filmele, toate:Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Down. Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?
loricel întreabă: