anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ramas corigent.Cum va fi la examenul de corigenta? Unii spun ca profesorul te trece usor, altii greu. Vreau sa imi spuneti doar astia care au fost, sau au auzit de la vreun prieten care a ramas corigent. Nu imi spuneti " Invata " " Daca pe un semestru ai 5 si pe alalalt 4 ramai corigent " Chiar nu am nevoie de asemenea raspunsuri, stiu toate astea. Vreau sa stiu doar ce am intrebat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va fii mai usor, normal.Trebuie sa scoti un 5..nu e asa de greu cum apare(asa mi-a spus cineva). Majoritate trec, unii pe merit..altii mai din "mila".

| Unknown1318 a răspuns:

Spre rusinea mea eu am ramas corijenta in clasa a VII-a la matematica. Examenul mi s-a parut destul de oras, dar toata vara am stat in casa cu meditatii si am invatat. La scris a fost mai usor ca la oral, fiindca nu ai asa mari emotii, iar la oral te pune sa tragi doua biletele, fiecare cu un subiect diferit, tu alegi A sau B. Tot ce trebuie sa faci este sa inveti putin si nu trebuie sa iti mai faci griji! Inainte de a pleca de acasa te sfatuiesc sa iti lasi emotile acolo! Succes! happy

| DownTheStairs a răspuns:

Si un coleg e in aceeasi situatie si e si el confuz va fi greu sau usor? voi trece ori ba? Eu zic ca o sa-l treci si ca nu va fi greu fi optimist happyOricum bafta! Funda?

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Depinde de prof. Majoritatea te trec. Aşa am avut şi eu o colegă care a rămas la mate şi e BÂTĂ şi tot a trecut deşi profa nu era culmea indulgenţei, ea niciodată n-a mărit o notă nici măcar cu jumate de punct, deci îţi dai seama.
PS : Nu am rămas corigentă niciodată, dar ştiu din experienţa altora.