| gameseven a întrebat:

Am ramas corigent la matematica si imi e frica sa dau in vara un prieten mi-a zis ca daca ma mut la alta scoala numai trebuie sa dau corigentele da nas vrea sa plec de la prietenii mei ce sa fac?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da-ti corigenta. Nu poti trece clasa in alt mod, indiferent de scoala.

| panther2007 a răspuns:

In primul rand nu te poti transfera la o alta scoala pana nu iti inchiei situatia anului in curs(in cazul tau pana nu dai corigenta), deci cine ti-a dat aceasta informatie inseamna ca nu cunoaste bine legea.
Cat despre corigenta iti recomand sa urmezi cateva ore de meditatii, si stai calm daca ai invatat este imposibil sa nu treci.

| anadark84 a răspuns:

Nu te omoara nimeni la corigenta. Si stai linistit ca vei trece! Poarta-te frumos cu profa! Mergi si inainte pentru niste meditatii la scoala si va fi bine! Curaj!

| Andr3 a răspuns:

Pune-te cu burta pe carte ca nu ai ce sa faci.Nu te poti muta la o alta scoala fara situatie incheiata.Dac te vei straduii putin cu siguranta o vei lua.Cat de greu poate sa fie, nu va fi un examen, va fi un test care te va trece rapid prin toata materia pe care ai urmat-o de-a lungul anului scolar.Ai incredere in tine, invata si da-ti corijenta ca nu ai ce facewinking nu poti sa fugi mereu de aceasta materie.

| llovebroke a răspuns:

Chiar daca te muti la alta scoala inainte trebuie sa dai corigenta si daca nu o vei da aici o vei da acolo :] deci vei fi nevoit oricum sa dai corigenta