anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ramas corigenta la matematica, si mai e doar o saptamana pana voi da examenul de corigenta...nici macar nu stiu nimic de profesorul meu, nu stiu la ce ora o voi da, nici cu cine. mi-e tare frica. a mai trecut cineva prin asa ceva? vreau niste sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @claucasmyna! Nu am avut nici măcar o restanță darămite să mai rămân corigentă. Dacă te-ai pregătit, fă-ți o cruce mare, păstrează-ți calmul și baftă la examen! Dar ar trebui să binevoiești să treci pe la școală să te interesezi când a fost programat și eventual să încerci să vorbești cu profesorul tău, nici nu ai ideea cât de bine ți-ar prinde. Ai mai scăpa un pic de stress. Dacă-mi permiți un sfat, să nu mesteci gumă, să ai o ținută decentă și să fii fardată cât mai natural (a se citi cât mai puțin).
Mari succese!

4 răspunsuri:
| ParanoidKidu a răspuns:

Bună! Du-te la secretariatul şcolii tale şi toate lucrurile astea le vei afla.Pa,pa şi succes la examen!

| MuñequitaLoka a răspuns:

Buna! nu am trecut prin asa ceva, dar trebuie sa iei legatura cu profesorul tau sau poti suna la secretarial la scoala. informeazate din timp.
cu siguranta la secretariat au aceste informatii.
eu am fost plecata din tara si a trebuit sa dau diferenta la romana cand m-am intors. si m-am dus la scoala si am vorbit la secretariat si mi-au spus cum se face si tot. sau poti vorbi cu directorul scoli.

| kittycat_5429 a răspuns:

Pai ce sa zic ia-ti o meditatoare sau pune mana pe carte ca nu te musca!

| Amalia_8990 a răspuns:

Multumesc frumos pentru sfaturi...am aflat la ce ora o voi da, se profesor inca nu stim nimic, dar cica nu se spune cu cine se da...am tot invatat in ultimele zile si sper sa-mi prinda bine.multumesc inca o data pentru sfaturihappy