| Ggtopdm a întrebat:

Am ramas reptent de 2 ori in clasa a7 a si anul acesat s-ar putea sa raman daca mai raman si anul asta ce se intampla voi fii exmatriculat?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil că da.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te exmatriculeaza nimeni cat timp esti minor. Redau din completarea la legea invatamntului: „Exmatricularea beneficiarilor primari pe perioada învăţământului obligatoriu poate fi realizată numai în situaţii grave, în urma încălcării normelor de disciplină în spaţiul şcolar, în vederea protejării dreptului la educaţie al celorlalţi beneficiari primari.
Exmatricularea poate fi dispusă numai după parcurgerea unei proceduri disciplinare care garantează dreptul la apărare şi contestaţie".

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se mai exmatriculeaza copilasii, doar repeti clasa a VII-a pana pui mana serios sa inveti, ca sa treci clasa.
Poate ti se face si tie rusine sa ajungi la 15-16 ani si sa fii tot clasa a 7-a...
Ce dumnezeu faci toata ziua, daca nu inveti?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vei fi premiat de Nicolae Ciucă si de Ciolacu cu ordinul steaua romaniei in grad de cavalerlaughing Tine o tot asa ca vei ajunge departe.laughing

| Yaesmin a răspuns:

Vei fi în vară.

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Eu as zice sa fii atent și macar sa ai media 5. Poate din cauza absențelor, eu nu știu în ce situație ești.O sa ajungi la o anumită vârstă prea mare pentru clasa a 7 și cred că nu te va mai primi în clasă

| Andi270386 a răspuns:

Vei fi trimis la o clasă F.f.